Open vacancy Arkea Oy

Palveluesimies henkilöstöravintola

Arkea OyArkea OyTurku
Työavain: 
162799
Hakuaika alkaa: 
3.1.2018
Hakuaika päättyy: 
28.1.2018 23.00
Palkka: 
Tes
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Teemme Arkeassa työtä hyvän ruoan eteen koko ammattitaidollamme. Uskallamme haastaa ja olla innovatiivisia työmme kehittämisessä. Oletko sinä etsimämme palveluesimies, jolla arki rokkaa ja rollaa?

Vastaat tehtävässä operatiivisesta johtamisesta kahdessa suuressa henkilöstöravintolassa, joissa on päivittäin keskimäärin 1400 asiakasta. Palveluesimiehenä olet tulosvastuullinen, taitava organisoimaan, ja palat halusta kehittää toimintaa edelleen. Asetat yhteiset tavoitteet ja haastat sekä kannustat henkilökunnan tekemään parhaansa niiden saavuttamiseksi.

Toivomme sinulta tuoreita ja idearikkaita näkökulmia täydellisen asiakaskokemuksen luomiseen. Sinulla on esimieskoulutus sekä useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Aiempi kokemus tai innostus palvelukonseptien luomisesta sekä tuotannonohjausjärjestelmä Aromin tunteminen katsotaan eduksi. Omaat asiakaslähtöisen palveluasenteen, erinomaiset yhteistyötaidot sekä taidon motivoida muita. Seuraat intohimoisesti alan kehitystä ja tuot innovatiivisia uudistuksia toimintaan.

Miksi tulisit meille töihin? Tarjoamme antoisan ja vakituisen työn kasvavassa yhtiössä sekä Avainta Tes:n mukaiset vuosilomaedut. Panostamme myös henkilöstömme kouluttamiseen ja työskentelyyn turvallisessa työyhteisössä.

Palveluesimies työskentelee osana Arkean ammattitaitoista ruokapalvelua. Ruokapalvelu tuottaa vuosittain 10,6 miljoonaa ateriaa monessa eri toimipisteessä 700 ammattilaisen voimin.

Kiinnostuitko? Täytä sähköisesti hakemus ansioluettelon kera. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Organisaation kuvaus

Arkea Oy tuottaa ruoka-, siivous-, turvallisuus- ja kiinteistönhoitopalveluja. Olemme kotimainen alan yritys ja työnantaja, joka palvelee 1 200 ammattilaisen voimin asiakkaan arjessa. Arkea on vastuullinen, asiantunteva ja ketterä kumppani tärkeisiin tukipalveluihin.

Yhteystiedot

Palvelupäällikkö Sari Markkola-Niemi 040 740 4851; ma 8.1. klo 14-16 ja ma 15.1. klo 15.30-16.30