Open vacancy Kangasniemen kunta

Hallintopäällikkö

Kangasniemen kuntaKangasniemen kunta, hallintopalvelutOtto Mannisentie 2Kangasniemi
Työavain: 
162866
Hakuaika alkaa: 
4.1.2018
Hakuaika päättyy: 
29.1.2018 12.00
Palkka: 
Virka- ja työehtosopimuksen mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Hallintopäällikkö vastaa valtuuston ja hallituksen päätösten valmistelusta ja täytäntöönpanosta. Hän vastaa myös kunnan henkilöstöasioista ja tietohallinnosta. Lisäksi hallintopäällikön virkaan kuuluu kuntalaispalveluiden esimiehenä toimiminen ja hallinnon valmistelu-, valvonta- ja ohjaustehtävät.

Hakijoilta edellytämme ylempää soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja riittävää kunnallishallinnon tuntemusta, sekä perehtyneisyyttä henkilöstö- ja tietohallintoon. Arvostamme hyvää asennetta ja vuorovaikutustaitoja.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palkkauksessa noudatetaan virka- ja työehtosopimusta. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukseen liitettävä kelpoisuutta osoittavat tutkinto- ja työtodistukset. Mahdollinen kirjallinen hakemus tulee toimittaa määräaikaan mennessä osoitteella Kangasniemen kunta, kunnanhallitus, Otto Mannisentie 2, 51200 Kangasniemi. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Organisaation kuvaus

KANGASNIEMI – HELMI PUULAN KAINALOSSA

Kangasniemi on vireä ja elinvoimainen kunta puhtaiden vesistöjen äärellä. Paikkakuntamme sijainti kolmen kaupungin - Mikkelin, Jyväskylän ja Pieksämäen - muodostamassa kolmiossa on ihanteellinen. Maaseudun rauhasta on helppo piipahtaa nopeasti kaupunkien vilinässä. Helsinkiinkään matkaa ei ole kuin noin 250 km.

5600 asukkaan kokoisessa kunnassamme ihmisen on hyvä viettää vapaa-aikaansa sekä myös asua ja työskennellä. Kunnan niin yksityinen kuin julkinenkin palveluvarustus on hyvä ja laadukas. Vilkas ja monipuolinen harrastustoiminta tarjoaa tekemistä vauvasta vaariin niin kulttuuriin, liikunnan, kädentaitojen kuin monen muunkin toiminnan osalta. Etelä-Savon maakuntajärven Puulan sekä Kyyveden vesistöt ja niitä ympäröivä luonto tarjoavat retkeilijöille mainiot mahdollisuudet luonnosta nauttimiseen ympäri vuoden.

Asumiseen on Kangasniemellä monenlaisia mahdollisuuksia. Omien toiveiden ja tarpeiden mukaisen kodin voi valita joko keskustan palvelujen ääreltä tai sitten maaseudun rauhasta. Omakotitalotonttien tarjonta on runsasta ja monipuolista. Taajamassa Puulaveden ja Säynätlammen rantamaisemissa on useita ympärivuotiseen asumiseen kaavoitettuja tontteja. Kangasniemellä kylätoiminta on vilkasta ja tonttitarjontaa sekä myytäviä kohteita on useammankin kylän alueella.

Kuntastrategian mukaisesti kangasniemeläisille hyvinvointi on mahdollisuutta elää turvallista, tervettä ja yhteisöllistä elämää. Kunta tukee asukkaidensa hyvinvointia tarjoamalla terveyttä tukevan elinympäristön ja tukemalla mahdollisuuksia tehdä työtä, kouluttautua ja harrastaa vapaa-ajalla erityisesti puhtaan luonnon keskellä.

Yhteystiedot

kunnanjohtaja Risto Nylund puh. 040 5549417 tai sähköpostilla risto.nylund@kangasniemi.fi tai
kunnanhallituksen puheenjohtaja Tapani Nykänen puh. 0440 635258 tai sähköpostilla tapani.nykanen.lh@kangasniemi.fi