Open vacancy Kangasniemen kunta

Työvalmentaja

Kangasniemen kuntaKangasniemen kunta, Sivistystoimi, NuorisotoimiOtto Mannisentie 2Kangasniemi
Työavain: 
162951
Hakuaika alkaa: 
4.1.2018
Hakuaika päättyy: 
31.1.2018 20.00
Palkka: 
KVTES:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Nuorten työpajan työvalmentajan työtehtäviin kuuluu työtoiminnan ohjaaminen sekä töiden suunnittelu, etsiminen ja jakaminen sekä annetuissa tehtävissä avustaminen. Työvalmentaja suunnittelee yhdessä yksilövalmentajan kanssa yksilöllisesti asiakkaan tason mukaan häntä eteenpäin vievää toimintaa. Työvalmentajan pääasiallisena työpisteenä ovat nuorten työpajat, joissa hän ohjaa työtoimintaa ja opastaa nuoria niin työelämän käytäntöihin kuin työssä tarvittavien työvälineiden ja laitteiden käyttöön.

Kelpoisuusvaatimus:
Työvalmentajalla tulee olla vähintään nuorisoalan ammatillinen koulutus tai vastaavan tasoinen sosiaalialan koulutus. Työvalmentajalta edellytetään oma-aloitteisuutta ja yhteistyötaitoja sekä käytännön läheistä monialaista osaamista erilaisista työtehtävistä. Eduksi luetaan kokemus metallialalta, media-alalta tai muusta kuntouttavaan työpajatoimintaan sopivasta työstä.

Tehtävään valitun tulee esittää lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustaote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002 §3)

Organisaation kuvaus

KANGASNIEMI – HELMI PUULAN KAINALOSSA

Kangasniemi on vireä ja elinvoimainen kunta puhtaiden vesistöjen äärellä. Paikkakuntamme sijainti kolmen kaupungin - Mikkelin, Jyväkylän ja Pieksämäen - muodostamassa kolmiossa on ihanteellinen. Maaseudun rauhasta on helppo piipahtaa nopeasti kaupunkien vilinässä. Helsinkiinkään matkaa ei ole kuin noin 250 km.

Noin 5600 asukkaan kokoisessa kunnassamme ihmisen on hyvä viettää vapaa-aikaansa sekä myös asua ja työskennellä. Kunnan niin yksityinen kuin julkinenkin palveluvarustus on hyvä ja laadukas. Vilkas ja monipuolinen harrastustoiminta tarjoaa tekemistä vauvasta vaariin niin kulttuuriin, liikunnan, kädentaitojen kuin monen muunkin toiminnan osalta. Etelä-Savon maakuntajärvi Puulan sekä Kyyveden vesistöt ja niitä ympäröivä luonto tarjoavat retkeilijöille mainiot mahdollisuudet luonnosta nauttimiseen ympäri vuoden.

Asumiseen on Kangasniemellä monenlaisia mahdollisuuksia. Omien toiveiden ja tarpeiden mukaisen kodin voi valita joko keskustan palvelujen ääreltä tai sitten maaseudun rauhasta. Omakotitalotonttien tarjonta on runsasta ja monipuolista. Taajamassa Puulaveden ja Säynätlammen rantamaisemissa on useita ympärivuotiseen asumiseen kaavoitettuja tontteja. Lisäksi vireillä on useita kerros- ja rivitalohankkeita. Kangasniemellä kylätoiminta on vilkasta ja tonttitarjontaa sekä myytäviä kohteita on useammankin kylän alueella.

Kunnan päästrategiaan kuuluu yhteisöllisyys, ympäristö ja yritystoiminta. Henkilöstö on sitoutunutta ja motivoitunut toimimaan asiakkaiden hyväksi.

Yhteystiedot

Henri Hokkanen, nuorisotyöntekijä, p. 040 719 6849, henri.hokkanen@kangasniemi.fi