Open vacancy Limingan kunta

Rehtori

Limingan kuntaSivistys- ja hyvinvointipalvelutLiminka
Työavain: 
163115
Hakuaika alkaa: 
9.1.2018
Hakuaika päättyy: 
28.1.2018 23.59
Palkka: 
OVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.8.2018
Työn kuvaus

Limingan kunnassa on haettavana vakinainen rehtorin virka Ojanperänkankaan peruskoulussa (esiopetus - 4. luokka). Ojanperänkankaan koulu aloittaa toimintansa lukuvuoden 2018 - 19 alusta. Ojanperänkankaan koulun rehtori toimii sivistysjohtajan alaisuudessa Limingan rehtoritiimissä.

Ojanperänkankaan koulu kuuluu Liminganlahden oppilaaksiottoalueeseen, ja koulussa tulee olemaan noin 40 esikoululaista ja 340 peruskoululaista. Ojanperänkankaalla on tavoitteena toteuttaa myös englanninkielistä opetuslinjaa esiopetuksesta alkaen. Lisäksi koulussa järjestetään vuosiluokkiin sitomatonta opetusta ja kehitetään eheytettyä koulupäivää. Uuden koulun rehtori vastaa koulun opetussuunnitelmatyöstä ja sen osana koulun toimintakulttuurin rakentamisesta ja henkilöstön rekrytoinnista koulun kehittämistehtävien mukaisesti.

Hakijalta edellytetään rehtorin kelpoisuuden lisäksi kiitettävää englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista, työkokemuksen kautta hankittua laaja-alaista osaamista perusopetuksen kehittämisestä, kansainvälisestä yhteistyöstä sekä koulun johtamisesta. Arvostamme myös kokemusta kehittämishankkeista, englanninkielisestä opetuksesta, opetussuunnitelman kehittämisestä ja työyhteisön hyvinvoinnin edistämisestä. Lisäksi rehtorilta edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä kannustaa ja motivoida sekä henkilöstöä että oppilaita yhteistyöhön ja hyviin suorituksiin.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote. Virkaan voidaan soveltaa 6 kk koeaikaa. Työ alkaa 1.8.2018. On toivottavaa, että hakija voi sitoutua 1.3. 2018 alkaen koulun suunnitteluun ja henkilöstön rekrytointiin joko kokopäivätoimisesti tai osa-aikaisesti suunnittelurehtorina, esimerkiksi 2-3 päivää viikossa.

Organisaation kuvaus

LIMINKA- kasvukunta Oulun seudulla, on noin 10 000 asukkaan nopeasti kehittyvä kunta, ikärakenteeltaan Suomen nuorin. Kunnan talous on vahva ja sijainti luo hyvät kehittämismahdollisuudet.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa sivistysjohtaja Päivi Mäki puh.040 670 5486 seuraavina aikoina: ke 10.1.ja pe 12.1. klo 14-16 ja ma 15.1. ja ma 22.1. klo 9-12