Open vacancy Arkea Oy

palveluesimies

Arkea OyArkea Oy, SiivousTurku
Työavain: 
163157
Hakuaika alkaa: 
5.1.2018
Hakuaika päättyy: 
28.1.2018 23.00
Palkka: 
TES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme palveluesimiestä Arkean siivouspalveluun. Työsuhde on vakituinen. Palveluesimies vastaa oman palvelualueensa henkilöstön johtamisesta, asiakkuuksista, työtehtävien organisoinnista, laadun seurannasta sekä kannattavasta toiminnasta.

Toimimme asiakkaan arjessa mm. oppilaitoksissa, toimisto- ja liikekiinteistöissä sekä terveydenhuollon, liikunnan ja kulttuurin kohteissa. Tuotamme puhtauspalveluja sekä yksityiselle että julkiselle sektorille yli 300 ammattilaisen voimin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta innovatiivista ajattelua, kiinnostusta robotiikasta ja halua testata innovatiivisia ratkaisuja tiimisi kanssa, restonomin tutkintoa sekä osaamista asiakaspalvelusta ja henkilöstöjohtamisesta sekä kykyä toimia muutostilanteissa.

Persoonana olet organisointikykyinen ja loistat tiimityössä. Omalla ohjaustaidollasi ratkaiset päivittäiset haasteet yhdessä sinua tukevan työyhteisön kanssa. Osaat motivoida työyhteisöäsi. Työn sujuvuuden varmistamiseksi edellytämme palveluesimieheltä ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Miksi tulisit töihin Arkeaan? Tarjoamme antoisan työn kasvavassa yhtiössä sekä AVAINTA TES:n mukaiset vuosilomaedut. Panostamme henkilöstömme kouluttamiseen ja työskentelyyn turvallisessa työyhteisössä. Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemus palkkatoiveen ja cv:n kera.

Organisaation kuvaus

Arkea Oy tuottaa ruoka-, siivous-, turvallisuus- ja kiinteistönhoitopalveluja. Olemme kotimainen alan yritys ja työnantaja, joka palvelee 1 200 ammattilaisen voimin asiakkaan arjessa. Arkea on vastuullinen, asiantunteva ja ketterä kumppani tärkeisiin tukipalveluihin.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstösuunnittelija Maiju Sinisalo 050 523 3813.