Open vacancy Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Sisätautien ylilääkäri

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymäRaahen seudun hyvinvointikuntayhtymäRantakatu 4Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki
Työavain: 
163290
Hakuaika alkaa: 
8.1.2018
Hakuaika päättyy: 
23.2.2018 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.4.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymään haetaan sisätautien ylilääkäriä vakituiseen virkasuhteeseen. Sisätautien poliklinikka kuuluu avohoidon tulosyksikköön. Ylilääkärin tehtävään sisältyy vastuu sisätautipoliklinikan lääketieteellisestä toiminnasta ja sen kehittämisestä yhdessä avohoidon tulosyksikköjohtajan ja sisätautipoliklinikan osastonhoitajan kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena ylilääkärin vikaan on sisätautien erikoislääkärin pätevyys, hallinnon koulutus ja kokemus hallinnollisista tehtävistä katsotaan eduksi.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta.
Noudatamme viran täytössä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Organisaation kuvaus

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 34.000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Avohoidon ylilääkäri Ritva Kanervo, ritva.kanervo@ras.fi, puh 044 4394600