Open vacancy Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Geriatrian erikoislääkäri

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymäRaahen seudun hyvinvointikuntayhtymäRantakatu 4Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki
Työavain: 
163294
Hakuaika alkaa: 
8.1.2018
Hakuaika päättyy: 
23.2.2018 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.4.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Etsimme sinua geriatriksi erikoistuva tai geriatrian erikoislääkäri, joka haluat työskennellä ympäristössä, jossa on selkeät toimintamallit ja hyvät tutkimusmahdollisuudet, jossa ikäihmisten asiat on järjestetty suositusten mukaisesti ja jossa myös ennaltaehkäisevät mallit ovat käytössä ja tuottavat tulosta eli enemmän aktiivisia, ilman palveluita selviäviä vanhuksia. Työaikasi järjestellään toiveittesi mukaan. Päivystysvelvollisuutta ei ole, mutta sinulla on mahdollisuus tehdä viikonloppuisin seniorikiertoja. Työtehtävät jaetaan kahden toisen geriatrin kanssa siten, että siihen kuuluu SAS-toimintaa, kotisairaalahoitoa, palvelukeskuskiertoja, kotihoidon konsultaatioita, konservatiivisten osastojen seniorikiertoja ja muistipoliklinikkatyötä ikäihmisten poliklinikalla.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan huomioiden sinun toiveesi. Osastoilla, palvelukeskuksissa ja vastaanotoilla toimii kokenut ja osaava hoitohenkilöstö. Erikoislääkärikonsultaatiot sujuvat joustavasti. Sairaalassa on edustettuna kymmenen eri erikoisalaa. Oma laboratorio ja röntgen mahdollistavat potilaiden tutkimisen ja hoidon myös perusterveydenhuollon puolella tavanomaista terveyskeskusta pidemmälle. Järjestämme säännöllistä sisäistä koulutusta ja etäyhteyksillä on mahdollisuus viikoittain osallistua OYS:n eri erikoisalojen viikkomeetinkeihin.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta.
Noudatamme viran täytössä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Organisaation kuvaus

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 34.000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Avohoidon ylilääkäri Ritva Kanervo, ritva.kanervo@ras.fi, puh 044 4394600 ja geriatrian ylilääkäri Marja-Liisa Karjula, maisa.karjula@ras.fi, puh 044 4394660