Open vacancy Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Päivystyksen ylilääkärin viransijaisuus

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymäRaahen seudun hyvinvointikuntayhtymäRantakatu 4Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki
Työavain: 
163303
Hakuaika alkaa: 
8.1.2018
Hakuaika päättyy: 
26.1.2018 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.2.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä on avoinna päivystyksen ylilääkärin viransijaisuus ajalle 1.2.-30.6.2018.

Vastuualueena päivystyksen ylilääkärillä on päivystyksen sekä päivystys- ja tarkkailuosaston kehittäminen sekä osastonlääkäreiden ja päivystyksen lääkäreiden senioritukena toimiminen. Pätevyysvaatimuksena tehtävään on yleislääketieteen erikoislääkäri tai muu soveltuva erikoislääkärin tutkinto. Akuuttilääketieteen tuntemus sekä hallinnon pätevyys ja kokemus katsotaan eduksi. Työ sisältää 20% hallintoa ja 80% kliinistä työtä. Päivystyksen lääkärityövoima on ulkoistettu. Päivystyksessä toimii oma ammattitaitoinen hoitohenkilökunta. Triage-luokitus on ollut meillä käytössä vuodesta 2009.

Päivystys- ja tarkkailuosasto on perusterveydenhuollon yksikkö, jossa annetaan akuuttihoito- ja tutkimuspalveluja. Yksikössä on erillinen nelipaikkainen sydänvalvontayksikkö, sairaansijoja on yhteensä 20. Osasto toimii ympäri vuorokauden. Suurin osa potilaista tulee päivystyksen kautta. Osa potilaista tulee jatkohoitoon muista sairaaloista tai osastosiirtona toisesta yksiköstä sekä suunnitellusti suoraan kotoa erilaisiin tutkimuksiin tai toimenpiteisiin.

Osaston potilasrakenne muodostuu sydän-, hengityselin-, diabetes-, infektio-, syöpä- ja tutkimuspotilaista sekä OYS:sta ja Oulaskankaalta jatkohoitoon tulevista potilaista.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Organisaation kuvaus

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 34.000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Avohoidon ylilääkäri Ritva Kanervo, ritva.kanervo@ras.fi, puh 044 4394600