Open vacancy Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Terveyskeskuslääkäri

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymäRaahen seudun hyvinvointikuntayhtymäRantakatu 4Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki
Työavain: 
163310
Hakuaika alkaa: 
8.1.2018
Hakuaika päättyy: 
23.2.2018 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Tule töihin mukavaan työporukkaan Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymään! Meillä on nyt avoinna kaksi terveyskeskuslääkärin virkaa. Pätevyysvaatimuksena on laillistettu lääkäri. Työskentely tapahtuu joko terveyskeskusvastaanotolla tai perusterveydenhuollon osastolla. Yleislääketieteen tai geriatrian erikoislääkäritutkinto katsotaan eduksi. Työ alkaa 1.4.2018 tai sopimuksen mukaan aiemmin.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan huomioiden sinun toiveesi. Osastoilla, palvelukeskuksissa ja vastaanotoilla toimii kokenut ja osaava hoitohenkilöstö. Erikoislääkärikonsultaatiot sujuvat joustavasti. Sairaalassa on edustettuna kymmenen eri erikoisalaa. Oma laboratorio ja röntgen mahdollistavat potilaiden tutkimisen ja hoidon myös perusterveydenhuollon puolella tavanomaista terveyskeskusta pidemmälle. Järjestämme säännöllistä sisäistä koulutusta ja etäyhteyksillä on mahdollisuus viikoittain osallistua OYS:n eri erikoisalojen viikkomeetinkeihin. YEK- tai erikoistumispalvelut suunnitellaan erikoistujan kanssa yhdessä ja ohjaajalääkärit toimivat erikoistujan tukena.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta.
Noudatamme viran täytössä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Organisaation kuvaus

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 34.000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Avohoidon ylilääkäri Ritva Kanervo, ritva.kanervo@ras.fi, puh 044 4394600 ja geriatrian ylilääkäri Marja-Liisa Karjula, maisa.karjula@ras.fi, puh 044 4394660