Open vacancy Kirkkonummen kunta

LVI-tarkastaja

Kirkkonummen kuntaKirkkonummen kunta, kuntatekniikan toimiala, rakennusvalvontaErvastintie 2Kirkkonummi
Työavain: 
163607
Hakuaika alkaa: 
10.1.2018
Hakuaika päättyy: 
7.2.2018 12.00
Palkka: 
2950-3650 €/kk
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.3.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Kirkkonummen kunta hakee rakennusvalvonnan LVI-järjestelmien suunnittelun ja asennuksen viranomaisvalvontaan ja energiatehokkuuteen liittyviin tehtäviin osaajaa yksikköömme. Vakituisen viran tehtävänimike on tällä hetkellä LVI-tarkastaja.

Rakennusvalvonta edistää neuvonnan, lupa- ja päätöskäsittelyn ja valvonnan avulla ympäristöön sopeutuvaa rakentamista sekä valvoo rakentamista ja rakennetun ympäristön laatua. Kunnassa on sähköinen asiointipalvelu, Lupapiste.fi

Viran tehtävänä on kiinteistöjen vesi-, viemäri- ja ilmanvaihtolaitteistojen sekä hulevesien suunnittelun ja rakentamisen neuvonta, ohjaus ja viranomaisvalvonta, kvv- ja iv-suunnittelijoiden ja työnjohtajien kelpoisuuden hyväksyntä, viranomaiskatselmukset ja tarkastukset sekä erityissuunnitelmien käsittely. Viran hoito edellyttää oman auton käyttöä.

Viran (3000151088) kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva LVI-tekniikan AMK-insinöörin tutkintoa tai aiempi vastaava tutkinto. Lisäksi hakijalla tulee olla käytännön kokemusta ilmanvaihdon ja vesi- ja viemärilaitteiden suunnittelusta, asennustyön valvontaan liittyvistä tehtävistä ja rakentamismääräysten tuntemusta sekä hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito sekä tyydyttävä ruotsin kielen suullinen taito.

Arvostamme aiempaa kokemusta rakennusvalvontatehtävistä ja energiatalouteen liittyvistä tehtävistä, kehittävää työotetta, hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja, selkeää ilmaisukykyä, oma-aloitteisuutta, tiedonhakutaitoja ja tietotekniikkaosaamista, kokonaisuuksien hallintaa, järjestelmällisyyttä, kykyä hoitaa tehtäviä myös itsenäisesti sekä projektiosaamista.
Hajajätevesiosaamisen luemme eduksi.

Tehtäväkohtainen palkka on 2950 euroa, loppupalkka lisineen n. 3 400 -3 650 euroa. Työaika on 36,75 tuntia viikossa.
Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Tehtävä alkaa 1.3.2018 tai sopimuksen mukaan.

Hakuaika päättyy 7.2.2018.2018 kello 12:00.

Organisaation kuvaus

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva yli 39 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista.
Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa vs. johtava rakennustarkastaja Daniel Grönroos, puh. daniel.gronroos@kirkkonummi.fi