Open vacancy Kirkkonummen kunta

Johtava rakennustarkastaja

Kirkkonummen kuntaKirkkonummen kunta, kuntatekniikan toimiala, rakennusvalvontaErvastintie 2Kirkkonummi
Työavain: 
163633
Hakuaika alkaa: 
12.1.2018
Hakuaika päättyy: 
31.1.2018 12.00
Palkka: 
4900-5300 €/kk
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.3.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Kirkkonummen kunta, kuntatekniikan toimiala hakee rakennusvalvonnan tulosyksikköön johtavaa rakennustarkastajaa.

Rakennusvalvonta edistää neuvonnan, lupa- ja päätöskäsittelyn ja valvonnan avulla ympäristöön sopeutuvaa rakentamista sekä valvoo rakentamista ja rakennetun ympäristön laatua. Kunnassa on käytössä sähköinen asiointipalvelu, Lupapiste.fi Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän voimakkaasti kasvavassa kunnassa Helsingin seudulla. Johtavan rakennustarkastajan tehtävässä pääset johtamaan ja kehittämään rakennusvalvonnan tehtävien ja toiminnan kokonaisuutta.

Johtava rakennustarkastaja johtaa kunnan rakennusvalvontayksikköä ja vastaa yksikön toiminnasta ja taloudesta. Tehtävään kuuluu myös lupa-asioiden valmistelua ja rakentajien ja suunnittelijoiden ohjaamista ja neuvontaa. Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (rakennusalan DI, arkkitehti, rakennusalan AMK) sekä riittävä kokemus rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä. Eduksi katsotaan vahva kokemus kunnallishallinnosta tai julkishallinnosta ja rakennusvalvonnan tehtävistä ja molempien kotimaisten kielten hyvä hallinta. Arvostamme hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö-, asiakaspalvelu- ja johtamistaitoja. Viran hoito edellyttää oman auton käyttöä.

Tehtäväkohtainen palkka on 4227,89 € euroa, kokonaispalkka lisineen noin 4900-5300 euroa. Työaika on 36,75 tuntia viikossa.
Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Tehtävä alkaa 1.3.2018 tai sopimuksen mukaan.

Hakuaika päättyy 31.1.2018 kello 12:00.

Organisaation kuvaus

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva yli 39 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kuntatekniikan toimialalla työskentelee yhteensä yli 250 työntekijää.
Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa yhdyskuntatekniikan johtaja Anna-Kaisa Kauppinen, puh. 050 414 0754