Open vacancy Arkea Oy

Ruokapalvelutyöntekijä

Arkea OyArkea OyTurku
Työavain: 
163703
Hakuaika alkaa: 
10.1.2018
Hakuaika päättyy: 
4.2.2018 00.00
Palkka: 
Tes
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
5.3.2018 - 1.9.2018
Työn kuvaus

Toimimme asiakkaan arjessa henkilöstö- ja lounasravintoloissa, kouluissa, päiväkodeissa sekä sairaaloiden ja palvelukotien keittiöissä. Tuotamme hyviä ruokahetkiä asiakkaan arkeen yli 700 ruokapalvelun ammattilaisen voimin.

Haemme tiimityöskentelyyn tottunutta ammattitaitoista ruokapalvelutyöntekijää Tyksin U-sairaalan ravintokeskukseen vuorotteluvapaan sijaisuuteen ajalle 5.3.-1.9.2018. Tuotantokeittiömme valmistaa keskimäärin 3 500 ateriaa päivässä palvellen seitsemänä päivänä viikossa. Työ on kokoaikainen vuorotyö.

Edellytämme hakijalta alan koulutusta tai työkokemusta vastaavista tehtävistä. Haemme erityisesti ihmistä, joka toimii asiakaslähtöisesti, kykenee organisoimaan työtehtäviään ja suhtautuu innokkaasti työhönsä. Hygieniapassi on työssä välttämätön. Vuorotteluvapaan sijaisuuteen valittavan henkilön tulee olla työttömänä työnhakijana työ- ja elinkeinotoimistossa.

Antoisan työn lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää sähköisesti.

Tervetuloa joukkoomme!

Organisaation kuvaus

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1 200 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.

Yhteystiedot

Sähköpostitse henkilöstösuunnittelija Milla Aaltonen; milla.aaltonen@arkea.fi