Open vacancy Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Puutarhatyönjohtaja

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymäKeski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Opetus- ja koulutuspalvelut, Luonnonvara- ja ympäristöpalvelutMäntsälä
Työavain: 
163735
Hakuaika alkaa: 
10.1.2018
Hakuaika päättyy: 
24.1.2018 14.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.2.2018 tai sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Keudan Luonnonvara- ja ympäristöpalveluissa järjestetään koulutusta puutarha- ja maatalousalalla, luontoalalla ja maarakennuksessa perustutkinnoissa, ammattitutkinnoissa ja erikoisammattitutkinnoissa. Luonnonvara- ja ympäristöpalvelun toimialalla on myös koulutila, jossa on maatila ja puutarha. Puutarhan päätuotantoalueet ovat avomaan luomuvihannesviljely sekä kasvihuonevihannesten ja -kukkien viljely.

Haemme puutarhan töihin osallistuvaa puutarhatyönjohtajaa Saaren kartanon koulutilan puutarhalle. Hakijalta vaaditaan laajaa puutarhaviljelyn ja -myynnin tuntemusta ja käytännön kokemusta. Puutarhatyönjohtajan tehtäviin kuuluu myös koulutilan puutarhan toiminnan suunnittelu ja kehittäminen. Tehtäviin kuuluu näyttöihin ja työelämäyhteistyöhön liittyvät tehtävät. Työ on päätoimista.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa alan korkeakoulututkintoa ja puutarhaviljelyn laaja-alaista tuntemusta ja alan käytännön kokemusta sekä hyvää organisointi- ja yhteistyökykyä.

Kokemus ohjaustehtävissä toimimisesta katsotaan eduksi. Tehtävässä työskentely edellyttää ajokorttia.

Tehtävä täytetään vakinaisesti 1.2.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävän täyttämisessä käytetään 4 kk:n koeaikaa. Työsuhteeseen sovelletaan kunnallista virka- ja työehtosopimusta. Valitun tulee esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen rikosrekisteriote. Valinta on ehdollinen, kunnes tehtävään valittu on esittänyt lääkärintodistuksen terveydentilastaan.

Organisaation kuvaus

Keuda toteuttaa opiskelijoille ja työelämälle yksilöllisiä, vetovoimaisia koulutus- ja kehittämispalveluja. Keudalla on yhteensä 11 toimipistettä Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa, Tuusulassa ja Helsingissä.
Keudassa opiskelee yhteensä noin 7000 nuorta ja aikuista. Henkilökuntaa on noin 650.
Asiakaslupauksemme ovat:
Keudassa rakennat oman polut ammattiin, Keuda luo työelämäkumppanuuksia sekä Keudassa saa innostua ja innostaa.

Yhteystiedot

Toimialapäällikkö Paula Niemelä p. 050 4344 110, tiedustelut to 18.1.2018 klo 9-16, paula.niemela@keuda.fi