Open vacancy Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Ammattimies, viherala ja viheralan konetyöt

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymäKeski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Opetus- ja koulutuspalvelut, Luonnonvara- ja ympäristöpalvelutMäntsälä
Työavain: 
163740
Hakuaika alkaa: 
10.1.2018
Hakuaika päättyy: 
24.1.2018 14.00
Palkka: 
TS
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.3.2018 tai sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Keudan Luonnonvara- ja ympäristöpalveluissa järjestetään koulutusta puutarha- ja maatalousalalla, luontoalalla ja maarakennuksessa perustutkinnoissa, ammattitutkinnoissa ja erikoisammattitutkinnoissa. Luonnonvara- ja ympäristöpalvelun toimialalla on myös koulutila, jossa on maatila ja puutarha. Puutarhan päätuotantoalueet ovat avomaan luomuvihannesviljely sekä kasvihuonevihannesten ja -kukkien viljely.

Haemme viheralan ammattimiestä vakituiseen työsuhteeseen. Ammattimiehen tehtävänä on ohjata opiskelijoita Saaren kartanon viheralueiden ylläpidon ja rakentamisen tehtävissä sekä ohjata opiskelijoita viheralan konetöissä. Hakijalta vaaditaan viheralan työtehtävien ja koneiden käytön ja huollon vahvaa käytännön kokemusta. Työ on päätoimista.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa alan tutkintoa ja itsenäistä työotetta, taitoa toimia ohjaustehtävissä sekä hyvää yhteistyökykyä. Tehtävässä työskentely edellyttää ajokorttia.

Tehtävä täytetään vakinaisesti 1.3.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävän täyttämisessä käytetään 4 kk:n koeaikaa. Työsuhteeseen sovelletaan kunnallista teknisen henkilöstön työehtosopimusta. Valitun tulee esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen rikosrekisteriote. Valinta on ehdollinen, kunnes tehtävään valittu on esittänyt lääkärintodistuksen terveydentilastaan

Organisaation kuvaus

Keuda toteuttaa opiskelijoille ja työelämälle yksilöllisiä, vetovoimaisia koulutus- ja kehittämispalveluja. Keudalla on yhteensä 11 toimipistettä Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa, Tuusulassa ja Helsingissä.
Keudassa opiskelee yhteensä noin 7000 nuorta ja aikuista. Henkilökuntaa on noin 650.
Asiakaslupauksemme ovat:
Keudassa rakennat oman polut ammattiin, Keuda luo työelämäkumppanuuksia sekä Keudassa saa innostua ja innostaa.

Yhteystiedot

Toimialapäällikkö Paula Niemelä p. 050 4344 110, tiedustelut to 18.1.2018 klo 9-16, paula.niemela@keuda.fi