Open vacancy Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Puistopuutarhuri

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymäKeski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Opetus- ja koulutuspalvelut, Luonnonvara- ja ympäristöpalvelutMäntsälä
Työavain: 
163750
Hakuaika alkaa: 
10.1.2018
Hakuaika päättyy: 
24.1.2018 14.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
16.4.2018 tai sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Keudan Luonnonvara- ja ympäristöpalveluissa järjestetään koulutusta puutarha- ja maatalousalalla, luontoalalla ja maarakennuksessa perustutkinnoissa, ammattitutkinnoissa ja erikoisammattitutkinnoissa. Luonnonvara- ja ympäristöpalvelun toimialalla on myös koulutila, jossa on maatila ja puutarha. Puutarhan päätuotantoalueet ovat avomaan luomuvihannesviljely sekä kasvihuonevihannesten ja -kukkien viljely.

Haemme viheralan puutarhuria Saaren kartanoon kesäkaudelle 2018. Puutarhurin tehtävänä on hoitaa Saaren kartanon viheralueita sekä ohjata opiskelijoita puutarhan töissä. Hakijalta vaaditaan viheralan ylläpidon vahvaa käytännön kokemusta. Työ on päätoimista.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa alan tutkintoa ja itsenäistä työotetta, taitoa toimia ohjaustehtävissä sekä hyvää yhteistyökykyä. Tehtävässä työskentely edellyttää ajokorttia.

Tehtävä on määräaikainen ajalle 16.4.-21.10.2018 tai sopimuksen mukaan. Tehtävän täyttämisessä käytetään 2 kk:n koeaikaa. Työsuhteeseen sovelletaan kunnallista virka- ja työehtosopimusta. Valitun tulee esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen rikosrekisteriote. Valinta on ehdollinen, kunnes tehtävään valittu on esittänyt lääkärintodistuksen terveydentilastaan

Organisaation kuvaus

Keuda toteuttaa opiskelijoille ja työelämälle yksilöllisiä, vetovoimaisia koulutus- ja kehittämispalveluja. Keudalla on yhteensä 11 toimipistettä Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa, Tuusulassa ja Helsingissä.
Keudassa opiskelee yhteensä noin 7000 nuorta ja aikuista. Henkilökuntaa on noin 650.
Asiakaslupauksemme ovat:
Keudassa rakennat oman polut ammattiin, Keuda luo työelämäkumppanuuksia sekä Keudassa saa innostua ja innostaa.

Yhteystiedot

Toimialapäällikkö Paula Niemelä puh. 050 4344 110, tiedustelut to 18.1.2018 klo 9-16, paula.niemela@keuda.fi