Open vacancy Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Puutarhuri, puutarhatuotanto

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymäKeski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Opetus- ja koulutuspalvelut, Luonnonvara- ja ympäristöpalvelutMäntsälä
Työavain: 
163756
Hakuaika alkaa: 
10.1.2018
Hakuaika päättyy: 
24.1.2018 14.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.3.2018 tai sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Keudan Luonnonvara- ja ympäristöpalveluissa järjestetään koulutusta puutarha- ja maatalousalalla, luontoalalla ja maarakennuksessa perustutkinnoissa, ammattitutkinnoissa ja erikoisammattitutkinnoissa. Luonnonvara- ja ympäristöpalvelun toimialalla on myös koulutila, jossa on maatila ja puutarha. Puutarhan päätuotantoalueet ovat avomaan luomuvihannesviljely sekä kasvihuonevihannesten ja -kukkien viljely.

Haemme kesäkaudelle 2018 puutarhuria Saaren kartanon koulutilalle. Hakijalta vaaditaan laajaa tuntemusta ja käytännön kokemusta puutarhakasvien viljelystä kasvihuoneessa ja avomaalla. Puutarhurin tehtäviin kuuluu myös opiskelijoiden ohjausta puutarhan töissä. Työ on päätoimista.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa alan tutkintoa ja puutarhaviljelyn käytännön kokemusta, itsenäistä työotetta, taitoa toimia ohjaustehtävissä sekä hyvää yhteistyökykyä. Hakijalle katsotaan eduksi kasvinviljelyn laaja-alainen osaaminen sekä koneiden käyttötaito. Tehtävässä työskentely edellyttää ajokorttia.

Tehtävä on määräaikainen 1.3.2018-31.10.2018, tai sopimuksen mukaan. Tehtävän täyttämisessä käytetään 2 kk:n koeaikaa. Työsuhteeseen sovelletaan kunnallista virka- ja työehtosopimusta. Valitun tulee esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen rikosrekisteriote. Valinta on ehdollinen, kunnes tehtävään valittu on esittänyt lääkärintodistuksen terveydentilastaan.

Organisaation kuvaus

Keuda toteuttaa opiskelijoille ja työelämälle yksilöllisiä, vetovoimaisia koulutus- ja kehittämispalveluja. Keudalla on yhteensä 11 toimipistettä Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa, Tuusulassa ja Helsingissä.
Keudassa opiskelee yhteensä noin 7000 nuorta ja aikuista. Henkilökuntaa on noin 650.
Asiakaslupauksemme ovat:
Keudassa rakennat oman polut ammattiin, Keuda luo työelämäkumppanuuksia sekä Keudassa saa innostua ja innostaa.

Yhteystiedot

Toimialapäällikkö Paula Niemelä puh. 050 4344 110, tiedustelut to 18.1.2018 klo 9-16, paula.niemela@keuda.fi