Open vacancy Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Radiologian erikoislääkäri

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymäRaahen seudun hyvinvointikuntayhtymäRantakatu 4Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki
Työavain: 
163796
Hakuaika alkaa: 
10.1.2018
Hakuaika päättyy: 
23.2.2018 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.6.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymään haetaan radiologian erikoislääkäriä vakituiseen virkasuhteeseen.

Radiologian yksikkö tuottaa palveluita erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon yksiköille. Uudistetuilla laitteillamme tarjoamme magneetti-, ultraääni-, tietokonetomografia-, mammografia- ja natiivitutkimuksia asiakkaillemme. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan huomioiden sinun toiveesi. Erikoislääkärin tehtävään sisältyy vastuu radiologian lääketieteellisestä toiminnasta ja sen kehittämisestä yhdessä tulosyksikköjohtajan ja ylilääkärin kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena radiologin virkaan on radiologin erikoislääkärin pätevyys.

Työ alkaa 1.6.2018 tai sopimuksen mukaan.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta.
Noudatamme viran täytössä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Organisaation kuvaus

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 34.000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Vs. Tulosyksikön johtaja Anna Laulumaa, puh 040 1358301 ja Vs. Osaston Ylilääkäri Jussi Manninen, puh 0401357778. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@ras.fi