Open vacancy Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Puheterapeutti

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymäRaahen seudun hyvinvointikuntayhtymäRantakatu 4Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki
Työavain: 
163800
Hakuaika alkaa: 
10.1.2018
Hakuaika päättyy: 
25.1.2018 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
5.2.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä on avoinna puheterapeutin toimen sijaisuus ajalle 5.2. - 12.11.2018.

Tehtäväalueena on lasten ja aikuisten puheterapian tarpeen arviointi sekä terapiatyö. Terveyskeskuspuheterapeutin työssä ennaltaehkäisevä työ ja monialainen toiminnan kehittäminen sekä yhteistyö ovat olennainen osa toimenkuvaa arvioinnin, ohjauksen sekä terapiatyön ohella. Kuntayhtymässämme on neljä puheterapeutin vakanssia.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun puheterapeutin pätevyys. Myös loppuharjoittelua suorittava logopedian opiskelija voi tulla kysymykseen. Odotamme hakijoilta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, asiakaslähtöisyyttä, kykyä toimia itsenäisesti sekä positiivista asennetta työhön ja työn kehittämiseen.

Valitun on ennen sijaisuuden vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Organisaation kuvaus

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 34.000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun kuntayhtymä on Savuton Työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat tulosaluejohtaja Antti Tornberg, puh.0401357890 tai tulosyksikköjohtaja Anna Pehkonen, puh. 044 4394590. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi @ras.fi