Open vacancy Oulaisten kaupunki

Yleisasentaja

Oulaisten kaupunkiOulaisten kaupunki, Tekninen keskusOulainen
Työavain: 
163809
Hakuaika alkaa: 
10.1.2018
Hakuaika päättyy: 
1.2.2018 15.00
Palkka: 
TTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.3.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Oulaisten kaupungin tekninen keskus hakee

Yleisasentajaa kaupungin varikon ja Viemäriliikelaitoksen palveluihin 1.3.2018 alkaen

Yleisasentajan ensisijainen sijoituspaikka on Oulaisten kaupunginvarikko. Tehtäviin kuuluu koneiden- ja kaluston huolto ja korjaus, katujen- ja katuvalojen kunnossapito ja huolto, kiinteistöjen kunnossapitotyöt, jätevesipuhdistamonhoitajan sijaisena toimiminen, viemäreiden- ja pumppaamojen huolto ja kunnossapito.

Yleisasentajan kelpoisuusvaatimuksena on ammatillinen peruskoulutus tehtävään soveltuvalta koulutusalalta esim. autonasentaja sekä riittävä työkokemus ed. mainituilta aloilta.

Tehtäviin tulee kuulumaan myös osallistuminen kiinteistö- ja kunnallistekniseen varallaoloon. Tehtävä edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä yhteistyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn ja valmiutta opetella uusia tehtäviä. Palkkaus on TTES:n sopimuksen mukainen. Tehtävä edellyttää B -ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta työajoihin.

Hakijan tulee esittää haastattelussa työ- ja tutkintotodistukset. Toimessa on neljän kuukauden koeaika. Tehtävään valitun tulee ennen työsopimuksen tekemistä toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Paperimuotoinen hakemus on mahdollista toimittaa osoitteella: Oulaisten kaupunki, tekninen keskus, Revonkatu 1, 86300 Oulainen

Organisaation kuvaus

Oulaisten kaupunki on n. 7500 asukkaan virkeä, nuorekas ja kompakti kaupunki. Kaupunkiin on hyvät liikenneyhteydet ja kaupungin elinvoimassa korostuvat alueelliset sairaanhoidon, terveydenhuollon, kuntoutuksen ja koulutuksen palvelut. Kaupungissa on vireää teollisuutta ja monipuoliset vapaa-ajanvietto- ja harrastusmahdollisuudet.

Yhteystiedot

työpäällikkö Jari Mustonen , puh. 044 - 4793 256 jari.mustonen@oulainen.fi tai tekninen johtaja Markku Ketonen, puh. 044 - 4793 250