Open vacancy Huittisten kaupunki

Työhön osallistuva puistotyönjohtaja

Huittisten kaupunkiHuittisten kaupunki, Tekninen palvelukeskus, Yleisten alueiden palvelutHuittinen
Työavain: 
163817
Hakuaika alkaa: 
10.1.2018
Hakuaika päättyy: 
6.2.2018 12.00
Palkka: 
TS:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
16.4.2018
Työn kuvaus

Yleisten alueiden palvelut vastaavat katualueiden, puisto- ja viheralueiden, liikuntapaikkojen ja leikkikenttien rakentamisesta ja kunnossapidosta. Osa viheralueiden kunnossapidosta on urakoitu.

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen työhön osallistuvaa puistotyönjohtajaa monipuolisiin eri vuodenaikoihin liittyviin tehtäviin.

Kelpoisuusehto:
Soveltuva ammatillinen perustutkinto, kokemusta puisto- ja katuvihreän, liikunta- ja leikkikenttien rakentamisesta ja kunnossapidosta.

Eduksi katsotaan:
Kasvinsuojelukoulutus ja - tutkinto ja leikkipaikkojen turvatarkastuskoulutus.
Työtehtävien suorittaminen edellyttää B- ajokorttia.

Työaika 38,75 h/vko. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät TS:n mukaisesti ja työssä on kuukausipalkka. Ennen tehtävän vastaanottamista on esitettävä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilasta. Toimen täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Haku tapahtuu ensisijaisesti sähköisellä hakemuslomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi (hakusana Huittinen) tai toimittamalla vapaamuotoinen hakemus postitse osoitteella Huittisten kaupunki, Tekninen palvelukeskus, Risto Rytin katu 36, 32700 Huittinen. Kirjeeseen merkintä "Työhön osallistuva puistotyönjohtaja". Paperiset hakemukset siirrämme sähköiseen KuntaRekry-järjestelmään. Hakemuksen tulee sisältää lyhyen esittelyn itsestäsi ja tavoitteistasi sekä koulutus- ja ansioluettelon.

Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen työhaastattelun yhteydessä.

Työpaikan osoite on Selvinkatu 5, 32700 Huittinen.
Huittisten kaupunki on savuton työpaikka.

Huittisissa 10.1.2018
Tekninen lautakunta

Organisaation kuvaus

Huittinen on vetovoimainen noin 10 500 asukkaan satakuntalainen kaupunki, talousalueensa kaupan keskus ja tunnettu hyvästä liikenteellisestä sijainnistaan.

Huittisten kaupungin teknisen palvelukeskuksen vastuualueina ovat kaupungin suunnittelu- ja maankäyttöpalvelut, rakennusvalvonta ja ympäristöpalvelut, tilapalvelut, yleisten alueiden palvelut sekä vesihuoltolaitos.

www.huittinen.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Ismo Salo 15.1.2018 alkaen, puh. 050 - 394 6774.