Open vacancy Rovaniemen kaupunki

Nuoriso-ohjaaja

Rovaniemen kaupunkiRovaniemen kaupunki, Sivistyspalvelukeskus, Vapaa-aikaRovaniemi
Työavain: 
163818
Hakuaika alkaa: 
10.1.2018
Hakuaika päättyy: 
31.1.2018 23.59
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.3.2018
Työn kuvaus

Rovaniemen kaupungin nuorisopalveluissa julistetaan haettavaksi nuoriso-ohjaajan määräaikainen toimi ajalle 1.3. - 31.12.2018.

Nuoriso-ohjaajan tehtävänä on lasten ja nuorten yksilö- ja ryhmäohjaus sekä kasvun ja kehityksen tukeminen ikäkausivaatimusten mukaisesti eri toimintaympäristöissä. Tehtäväkenttä pitää sisällään ohjaustyön ohella myös uusien työtapojen ja -muotojen kehittämistä työtiimissä. Nuoriso-ohjaajan työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Oman auton käyttömahdollisuus on toivottavaa.

Nuoriso-ohjaajan toimen pätevyysvaatimuksena on vähintään nuoriso- ja vapaa-ajanohjauksen perustutkinto tai muu soveltuva koulutus. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Työ alkaa 1.3.2018 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.
Toimeen valitun tulee esittää rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, 504/2002).

Tehtävää haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta voit toimittaa hakemuksen postitse osoitteella: Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo, Hallituskatu 7, PL 8216, 96101 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike.

Hakuaika päättyy 31.1.2018. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien klo 15.00 mennessä.

Organisaation kuvaus

Nuorisopalvelut on mukana nuorten arjessa nuorisotiloilla, tapahtumissa, kouluilla, kauppakeskuksissa ja verkossa. Nuorisopalvelut tarjoaa nuorille monipuolisia harrastus- ja vapaa-ajan palveluita, omaehtoista toimintaa sekä kohdennettua nuorisotyötä. Toimintamuotoina käytetään mm. nuorisotilatoimintaa, koulunuorisotyötä, jalkautuvaa työtä, tapahtumia, nuorisotiedotusta- ja neuvontaa sekä retkiä ja leirejä.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa nuorisopalvelujen esimies Nella Sepänheimo, puh. 0400-698923.