Open vacancy Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Lähihoitaja, Sairaanhoitaja, alan opiskelijat

Peruspalvelukuntayhtymä SelännePeruspalvelukuntayhtymä Selänne85800Haapajärvi, Pyhäjärvi, Reisjärvi
Työavain: 
163883
Hakuaika alkaa: 
11.1.2018
Hakuaika päättyy: 
9.3.2018 14.00
Palkka: 
kvtes ja tva
Työn luonne: 
Kesätyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
sop.mukaan
Työn kuvaus

Hei Sinä sosiaali- ja terveysalan ammattilainen tai alalle opiskeleva!

Haemme PPKY Selänteen eri yksiköihin työntekijöitä sairaanhoitajien/lähihoitajien lyhyt ja pitkäaikaisiin sijaisuuksiin esim tulevaksi kesäksi. Selänne toimii 3 kunnan alueella (Reisjärvi, Haapajärvi, Pyhäjärvi)
Tarvitsemme sijaisia vuodeosastoille, kotihoitoon, avopalveluihin, tehostettuun palveluasumiseen sekä varahenkilöstöyksikköön. Edellä mainitut yksiköt ovat eri kokoisia ja niissä tehdään kaksi- ja kolmivuorotyötä.
Haemme sijaisuuksiin hoitotyöstä aidosti kiinnostuneita, kehittämismyönteisiä, joustavia ja ennakkoluulottomia henkilöitä.
Ilmoita hakemuksessa missä olet halukas työskentelemään ja milloin.

Tule mukaan nuorekkaaseen innovatiiviseen porukkaan kehittämään toimintaa. Osaaminen ja koulutusmyönteisyys ovat meille ykkösasia. Selänteessä on tekemisenmeininki ja oma palvelurakenneuudistus on käynnissä lähipalvelujen takaamiseksi alueen asukkaille.

Toivomme hakemuksia sähköisellä hakulomakkeella kuntarekry.fi -palvelun kautta. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: puh. 044 445 6639 tai 040-1808963

Organisaation kuvaus

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien ja ja Reisjärven kunnan yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävänä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali- ja terveydenhuolto- ja erikoissairaanhoidon palvelut. Väestöpohja Selänteen alueella on n. 16 000 asukasta.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka

Yhteystiedot

Varahenkilöstöyksikkö/Rekrytointi Anne Niiranen 040-1808963 anne.niiranen@selanne.net