Open vacancy Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Kouluttaja, esimiestyö ja johtaminen

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymäKeski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Opetus- ja koulutuspalvelut, PalvelualatJärvenpää
Työavain: 
163891
Hakuaika alkaa: 
12.1.2018
Hakuaika päättyy: 
26.1.2018 14.00
Palkka: 
OVTES, E-liite
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.4.2018 tai sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Kouluttajan tehtäviin kuuluu esimiestyön ja johtamisen ammatti- ja erikoisammattitutkintojen opiskelijoiden kouluttaminen, ohjaaminen, arviointi sekä koulutusten suunnittelu yhteistyössä tiimien ja asiakkaiden kanssa. Tutkintotavoitteisten koulutusten lisäksi valmennat johtamisen aiheita asiakohtaisissa täydennyskoulutuksissa.

Edellytämme hakijalta korkeakoulututkintoa. Olet kokenut esimiestyössä ja koet valmentavan esimiestyön omaksesi. Pedagogisesti ja vuorovaikutustaidoiltasi olet taitava osaamisen edistäjä ja tunnet hyvin ammatillista koulutusta. Odotamme sinulta kokemusta prosessi- ja projektijohtamisesta tuotantoympäristöissä ja ymmärrystä LEAN-toimintafilosofian mukaisesta toiminnasta. Pedagoginen pätevyys on eduksi.

Arvostamme monialaista toimialatuntemusta sekä kokemusta esimiestyön ja johtamisen tutkinnoista esim. Lähiesimiestyön ammattitutkinto, Tekniikan erikoisammattitutkinto, Teollisuusalojen työnjohtajan erikoisammattitutkinto, Johtamisen erikoisammattitutkinto (JET) sekä Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon (YJEAT).

Keudan vision mukaisesti olet innostava, yksilöllinen ja aktiivinen tiimitoimija.

Tervetuloa Keuda-porukkaan!

Organisaation kuvaus

Keuda toteuttaa opiskelijoille ja työelämälle yksilöllisiä, vetovoimaisia koulutus- ja kehittämispalveluja. Keudalla on yhteensä 11 toimipistettä Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa, Tuusulassa ja Helsingissä.
Keudassa opiskelee yhteensä noin 7000 nuorta ja aikuista. Henkilökuntaa on noin 650.
Asiakaslupauksemme ovat:
Keudassa rakennat oman polut ammattiin, Keuda luo työelämäkumppanuuksia sekä Keudassa saa innostua ja innostaa.

Yhteystiedot

Toimialapäällikkö Outi Komi puh. 050 4150 857, outi.komi@keuda.fi