Open vacancy Carea

Sairaanhoitaja

CareaCareaKotka
Työavain: 
163957
Hakuaika alkaa: 
11.1.2018
Hakuaika päättyy: 
28.1.2018 23.59
Palkka: 
Carean palkkausohjeen mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen keskussairaalan silmätautien yksikköön.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluvat silmätautipotilaan monipuolinen hoitotyö ja sen kehittäminen poliklinikalla, pientoimenpiteissä ja laserhoidoissa. Sairaanhoitaja suorittaa itsenäisesti erilaisia silmätutkimuksia ja hoitaa silmäleikkauspotilaita ennen ja jälkeen leikkauksen sekä työskentelee leikkaussalissa.

Tehtävässä vaaditaan oppimiskykyä ja -halua oman osaamisen kehittämiseen. Sairaanhoitajan on oltava tarkka ja huolellinen tiimipelaaja. Silmätautien yksikössä tehdään paljon mittauksia ja tutkimuksia erilaisilla laitteilla, joten sairaanhoitajalta vaaditaan kosolti teknistä osaamista. Työ vaatii hyvää paineensietokykyä ja ketteryyttä siirtyä tehtävästä toiseen.

Kelpoisuus tehtävään on laillistetun sairaanhoitajan pätevyys. Eduksi katsotaan näytöt kehittämishakuisuudesta ja perehtyneisyys silmäsairauksiin.

Organisaation kuvaus

Carea tuottaa erikoissairaanhoidon sekä sosiaali- ja erityishuollon palveluja Kymenlaaksossa visiolla: paras asiakaskokemus vastuullisella yhteistyöllä. Konsernin liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa ja henkilöstöä on n. 2000.

Haluamme olla kokoluokkamme paras ja monipuolisin. Oletko sinä yksi heistä, jotka tekevät parhaan?

Yhteystiedot

Palvelutoiminnan esimies Heli Hippala p. 020 6332200 heli.hippala@carea.fi