Open vacancy Janakkalan kunta

Apulaisylilääkäri, psykiatri

Janakkalan kuntaJanakkalan kuntaJanakkala
Työavain: 
164084
Hakuaika alkaa: 
12.1.2018
Hakuaika päättyy: 
31.1.2018 18.00
Palkka: 
kilpailukykyinen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
19.2.2017
Työn kuvaus

Haemme mielenterveys- ja päihdeyksikköön Turengin terveysasemalle, apulaisylilääkäriä/psykiatria 19.2.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Mielenterveys- ja päihdeyksikössä kanssasi työskentelee psykiatrisia sairaanhoitajia ja päihdehoitajia.

Tarjoamme juuri uudistetut työtilat ja työvälineet, hyvät koulutusmahdollisuudet sekä mahdollisuuden päästä kehittämään toimintaa Janakkalassa sekä OmaHämeessä. Palkkaus on erittäin kilpailukykyinen Janakkalan oman erillisen virkaehtosopimuksen mukainen.

Kelpoisuusvaatimuksena on psykiatrian erikoislääkärin pätevyys ja soveltuvuus tehtävään. Viran hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa.

Valitun on ennen viran vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on 4 kk.

Organisaation kuvaus

Janakkala on vireä, lähes 17 000 asukkaan kunta keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä.
Noin 1130 henkeä työllistävä Janakkalan kunta on joustava työnantaja, joka huomioi tarpeet sovittaa työelämä muuttuviin yksityiselämän tilanteisiin. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Erinomaiseksi asuinkunnaksi tähtäävässä Janakkalassa tehdään aktiivisesti työtä niin johtamisen, prosessien kuin henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Terveysliikunnan puolesta puhuva kunta tarjoaa myös henkilökunnalleen hyvät mahdollisuudet liikuntaan.

Yhteystiedot

Lisätietoja: ylilääkäri Virpi Kröger, puh. (03) 680 1410, virpi.kroger@janakkala.fi

Hakemukset Kuntarekry.fi-palvelun kautta 31.1.2018 klo 18 mennessä.