Open vacancy Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Hoitotyön kouluttaja

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymäKeski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Opetus- ja koulutuspalvelut, HyvinvointipalvelutTuusula
Työavain: 
164091
Hakuaika alkaa: 
12.1.2018
Hakuaika päättyy: 
26.1.2018 14.00
Palkka: 
OVTES, E-liite
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.2.2018
Työn kuvaus

Haemme hoitotyön kouluttajaa määräaikaiseen sijaisuuteen.
Kouluttajan tehtäviin kuuluu koulutusten suunnittelu, opetustehtävä ja kehittäminen. Tehtävässä tarvitaan verkkopedagogista osaamista. Tehtävään kuuluu myös opiskelijoiden henkilökohtainen ohjaus vastuuohjaajan roolissa. Keskeisenä tehtävänä on myös työpaikalla tapahtuvan koulutuksen ohjaus ja näytön arviointityötä sekä työelämäyhteistyöhön liittyvät tehtävät. Työtehtävä edellyttää oman auton käyttöä

Kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto tai soveltuva ammattikorkeakoulututkinto hoitotyön alalta, opettajan pedagogiset opinnot ja työkokemus opetusalan tehtävissä (14.12.1998/986 ja asetusmuutos 1186/2010).

Hakijalta edellytetään ammatillisen koulutuksen tuntemusta ja sosiaali- ja terveysalan osaamista sekä työkokemusta hoitotyöstä. Lisäksi katsotaan eduksi kokemus verkkopedagogiikan kehittämisestä tai ETK-pätevyys.

Tehtävä täytetään määräaikaisesti 1.2. – 31.12.2018. Työsuhteeseen sovelletaan kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimusta, E-liite. Työaika on 38,75 h/vk. Valinta on ehdollinen, kunnes tehtävään valittu on esittänyt lain 504/2002 mukaisen rikostaustaotteen ennen virkasuhteen vahvistamista ja selvityksen terveydentilasta.

Organisaation kuvaus

Keuda toteuttaa opiskelijoille ja työelämälle yksilöllisiä, vetovoimaisia koulutus- ja kehittämispalveluja. Keudalla on yhteensä 11 toimipistettä Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa, Tuusulassa ja Helsingissä.
Keudassa opiskelee yhteensä noin 7000 nuorta ja aikuista. Henkilökuntaa on noin 650.
Asiakaslupauksemme ovat:
Keudassa rakennat oman polut ammattiin, Keuda luo työelämäkumppanuuksia sekä Keudassa saa innostua ja innostaa.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa toimialapäällikkö Suvi Päivärinta puh. 040 174 5573, suvi.paivarinta@keuda.fi