Open vacancy Someron kaupunki

Kehittämisasiantuntija

Someron kaupunkiSomeron kaupunki, Hallinto- ja talousSomero
Työavain: 
164101
Hakuaika alkaa: 
12.1.2018
Hakuaika päättyy: 
5.2.2018 15.00
Palkka: 
3200 €/kk
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Tehtävän kuvaus

Haemme Someron kaupungin elinkeinotoimeen kehittämisasiantuntijaa.
Kehittämisasiantuntijana tehtäväsi on koordinoida kaupungin yrityspalveluja sekä erilaisten elinvoima- ja kehittämishankkeiden toteutusta. Hyödynnät työssäsi hanketukimahdollisuuksia ja toimit yhteistyössä elinkeinoelämän sekä kaupungin eri toimialojen kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi arvostamme elinkeinoelämän, hankemaailman ja julkishallinnon tuntemusta sekä muina ominaisuuksina oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja luovaa ajattelua.

Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitulta henkilöltä edellytetään terveydentilaa koskevaa selvitystä (lääkärintodistus) ennen viranhoidon aloittamista.

Hakemukset pyydetään jättämään viimeistään 5.2.2018 kello 15 Kuntarekryyn osoitteessa www.kuntarekry.fi. Haastattelut suoritetaan 22. ja 23.2.2018.

Organisaation kuvaus

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään.

Somero on savuton työnantaja.

Yhteystiedot

kaupunginjohtaja Sami Suikkanen, 044 7791 200
elinkeinoasiantuntija Tanja Uusitalo, 044 7791 282