Open vacancy Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Sosiaaliohjaaja

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymäRaahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Perhe- ja psykososiaaliset palvelutRantakatu 4Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki
Työavain: 
164175
Hakuaika alkaa: 
12.1.2018
Hakuaika päättyy: 
31.1.2018 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan mahd. pian
Työn kuvaus

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä on haettavana sosiaaliohjaajan viransijaisuus ajalle 1.2.2018- 31.12.2018. Sijoituspaikka on työsuhteen alkaessa perhe- ja psykososiaalisten palvelujen tulosalueella, aikuissosiaalityössä; työllistymistä edistävässä monialaisessa yhteispalvelussa.

Aikuissosiaalityössä työskentelee palveluesimiehen lisäksi kaksi sosiaalityöntekijää, kuusi sosiaaliohjaajaa, kuntouttavan työtoiminnan koordinaattori, työhönvalmentaja ja kolme asiakassihteeriä.

Sosiaaliohjaajan työtä tehdään pääsääntöisesti työllistymistä edistävässä monialaisessa yhteispalvelussa, jossa työskentelee yhteensä kolme sosiaaliohjaajaa sekä kaksi TE-toimiston asiantuntijaa. Työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu (TYP) on TE-toimiston, kunnan ja Kelan yhteinen toimintamalli, joka palvelee pidempään työttömänä olleita työnhakijoita. Monialainen yhteispalvelu tarjoaa työnhakijalle eri viranomaisten palveluja yhden luukun periaatteella. Monialaisessa yhteispalvelussa selvitetään, mitä palveluja asiakas tarvitsee työllistymisensä edistämiseksi. Lisäksi sosiaaliohjaajan työnkuvaan kuuluu työskentely osana aikuissosiaalityön tiimiä ja siellä palveluohjauksellinen työskentely.

Sosiaaliohjaajan työ on haasteellista, suunnitelmallista, tiivistä ja monipuolista verkosto- ja vuorovaikutustyötä pitkäaikaistyöttömien asiakkaiden parissa. Tehtävien hoidossa auto ja ajokortti ovat välttämättömiä.

Kelpoisuusehtona toimeen on sosionomin (AMK) pätevyys sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukaisesti. Arvostamme monipuolista työkokemusta ja täydennyskoulutusta alalta.

Henkilötodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Valittujen on ennen työn vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Noudatamme viransijaisuuden täytössä 4 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Organisaation kuvaus

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 34.000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävistä antaa perhepalveluesimies Satu Kinnunen, sähköposti satu.m.kinnunen@ras.fi, puhelin 044- 439 3704 sekä perhe- ja psykososiaalisten palvelujen tulosyksikköjohtaja Birkitta Ala-aho, sähköposti birkitta-ala-aho@ras.fi, puhelin 040 135 7911.