Open vacancy Porvoon kaupunki

Maanmittausinsinööri, virka

Porvoon kaupunkiKaupunkikehityksen kaupunkimittausyksikköPorvoo
Työavain: 
164179
Hakuaika alkaa: 
12.1.2018
Hakuaika päättyy: 
30.1.2018 15.00
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
12.2.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Kaupunkikehityksen kaupunkimittausyksikkö hakee maanmittausinsinööriä vakituiseen virkaan 12.2.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Pääasiallisina tehtävinä ovat toimiminen yhtenä rakennusvalvontamittauksista vastaavana insinöörinä, maastomittaustöiden valmistelu, geodeettinen laskenta sekä maaperätutkimusten valmistelu ja koordinointi.

Vaadittava koulutus on maanmittausalan insinööri (AMK), teknikko tai DI. Käytämme kartantuotannossa ja laskennassa MicroStation/StellaMap-ohjelmistoa. Muita työssä tarvittavia järjestelmiä ovat mm. Terra-sovellukset, Louhi-kuntarekisteri ja Lupapiste.fi.

Hakijalla toivotaan olevan kokemusta vastaavista työtehtävistä ja ohjelmistoista. Työhön kuuluva asiakaspalvelu edellyttää molempien kotimaisten kielten suullista osaamista ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi viran hoitamisessa tarvitaan järjestelmällisyyttä ja huolellisuutta sekä kiinnostusta kehittämiseen ja uuden oppimiseen.

Palkkaus on kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukainen. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lähetä hakemuksesi 30.1.2018 klo 15.00 mennessä alla olevan linkin kautta.

Organisaation kuvaus

Kauniin ja historiallisen Porvoon ajaton tunnelma on mukaansatempaava. Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungin houkuttelevaksi työ- ja asuinpaikaksi. Kaupungin työntekijöillä on hyvä mahdollisuus kehittää osaamistaan ja vaikuttaa omaan työnkuvaansa.

Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.

Hae meille. Porvoossa on hyvä tekemisen meininki!

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat kaupungingeodeetti Terhi Pöllänen, 040 518 9532 tai terhi.pollanen@porvoo.fi ja maanmittausinsinööri Henrik Sirén, 040 197 7659 tai henrik.siren@porvoo.fi