Open vacancy KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Palveluesimies

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymäKTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä, Erityishoitopalvelut, Palvelukodit, Kehitysvammapsykiatrinen kriisi- ja tutkimusyksikköMyllyojantie 2Paimio
Työavain: 
164183
Hakuaika alkaa: 
14.1.2018
Hakuaika päättyy: 
31.1.2018 15.00
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työn kuvaus

Haemme Kehitysvammapsykiatriseen kriisi- ja tutkimusyksikköön Paimioon sinua

PALVELUESIMIES

Palveluesimiehen tehtävässä vastaat yksikön johtamisesta sen esimiehenä ja budjettivastuullisena. Yksikkö tarjoaa kriisi-, tutkimus- ja kuntoutuspalveluita henkilöille, joilla on kehitysvamma tai muu kehitysneurologinen häiriö ja psyykkisiä oireita ja/tai haastavaa käyttäytymistä. Paikkoja on 20 ja työntekijöitä yhteensä 40. Teemme yhteistyötä myös asiakkaiden lähiverkoston kanssa.

Odotamme sinulta:

• Sosiaali- ja terveysalan AMK-koulutusta tai vastaavaa aikaisempaa opistotason koulutusta
• Esimieskokemusta sosiaali- ja terveysalalta
• Ammatillista työotetta, ratkaisukeskeisyyttä ja ihmisarvoa sekä tasavertaisuutta kunnioittavaa asennetta
• Kykyä toimia itsenäisesti ja rakentavasti

Lisäksi arvostamme:

• Vahvaa kokemusta kehitysvamma-alasta
• Hyviä neuvottelu- vuorovaikutustaitoja
• Osallistuvaa ja osallistavaa johtamistapaa

Tarjoamme sinulle merkityksellisen, vastuullisen ja itsenäisen tehtävän haastavassa työympäristössä, jossa johdat ammattitaitoisen yksikön toimintaa. Tukenasi on moniammatillinen tiimi vaikeimpiinkin käytännön tilanteisiin. Vakaan työpaikan lisäksi olemme vahvasti koulutusmyönteinen työpaikka ja tuemme oman ammattitaidon kehittämistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Timo Harju puh. 020 746 9688. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si osoitteessa uratori.mps.fi viimeistään 31.01.2018

Organisaation kuvaus

Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä KTO - kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on vammaisten erityisasiantuntijapalveluita tarjoava kuntayhtymä. Toimintaamme kuuluu muun muassa kriisi-, tutkimus- ja kuntoutuspalveluita, erityisasumispalveluita sekä työ- ja päivätoimintaa. Palveluissamme korostamme yksilökeskeistä työotetta ja asiakkaiden itsemääräämisen vahvistamista ja kuulluksi tulemista. Palvelujemme järjestämisen ja tuottamisen lähtökohtana ovat henkilön yksilölliset tarpeet.

Yhteystiedot

MPS-konsultti Timo Harju puh. 020 746 9688