Open vacancy Haapaveden kaupunki

Perheohjaajan toimi

Haapaveden kaupunkiHaapaveden kaupunki, Perusturva, SosiaalitoimiTähtelänkuja 1Haapavesi
Työavain: 
164188
Hakuaika alkaa: 
12.1.2018
Hakuaika päättyy: 
29.1.2018 12.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.3.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haapaveden kaupungilla on avoinna yksi perheohjaajan toimi perhe- ja sosiaalipalveluissa. Perheohjaaja tekee työtä lapsiperheissä. Perheohjaajan työparina toimii lastensuojelun sosiaaliohjaaja - ja sosiaalityöntekijä sekä perhetyön tiimi. Arvostamme mahdollista aiempaa työkokemusta lasten ja perheiden palveluissa. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.
Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen sosionomi (AMK) tutkinto tai aiempi opistotasoinen vastaava tutkinto ja ammattihenkilölaillisuus. Viran täyttämisessä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Palkkaus on KVTES:in mukainen.

Organisaation kuvaus

Haapavesi löytyy Pohjois-Pohjanmaalta lähes Suomen keskipisteestä. Haapavesi toimii Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen vastuukuntana ja tuottaa palveluja myös Pyhännän kunnalle. Mene osoitteeseen www.haapavesi.fi, löydät ajankohtaista tietoa palveluistamme. Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi on erinomainen työpaikka. Meillä kehitytään ja luodaan tulevaisuutta. Haluamme joukkoomme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoisia sekä ennakkoluulottomia työkavereita.

Yhteystiedot

Perhe-ja sosiaalipalvelupäällikkö Airi Juntunen, puh. 044-7591 271, sähköposti airi.juntunen@haapavesi.fi, perheohjaaja Sari Niemelä, puh. 044-7591 599, sähköposti sari.niemela@haapavesi.fi