Open vacancy Sipoon kunta

Sairaanhoitaja

Sipoon kuntaSosiaali- ja terveysosasto, Ikääntyneiden palvelut Sipoo
Työavain: 
164218
Hakuaika alkaa: 
12.1.2018
Hakuaika päättyy: 
1.2.2018 14.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.3.2018
Työn kuvaus

Suvituuli Sipoossa on 16 -paikkainen ympärivuorokautista asumispalvelua ikääntyneille tarjoava yksikkö, joka sijaitsee Nikkilässä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tarjoamme asukkaillemme heidän yksilöllisistä tarpeistaan lähtevää turvallista hoitoa ja asumista kodikkaassa ympäristössä. Työyhteisömme on mukava ja kehittämissuuntautunut.

Oletko vanhustyön ammattilainen ja koet aitoa kiinnostusta työskennellä ikääntyneiden hyvinvoinnin, terveyden ja sosiaalisen aktiivisuuden edistämiseksi?

Etsimme sinua sairaanhoitajaksi Suvituulen tehostetun asumispalvelun yksikköön 1.3.2018 alkaen, tai sopimuksen mukaan.

Työhösi Suvituulessa kuuluvat sairaanhoitajan monipuoliset tehtävät. Tämän lisäksi osallistut yksikkömme toiminnan ja työtehtävien suunnitteluun, ohjaukseen ja toteutumisen seurantaan.

Sairaanhoitajan työ yksikössämme tukee asukkaan selviytymistä arjessa. Painopisteenämme on kaikenlainen kuntouttava ja aktiivinen toiminta sekä yksilöllisesti että ryhmässä. Teemme moniammatillista yhteistyötä ja omaisten mukanaolo, huomioiminen ja tukeminen kuuluvat yksikkömme hoitotyön arkeen. Edellytämme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja kiinnostusta hoitotyön kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä mukavan työyhteisön tuen.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksina ovat sairaanhoitajan tutkinto sekä toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen taito. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta ikääntyneiden parista asumispalveluympäristöstä.

Työ on kaksivuorotyötä ja palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa ja valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä.

Hakemukset pyydetään jättämään 1.2.2018 klo 14.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta. Järjestämme valituille hakijoille ryhmähaastattelun 12.2. klo. 13.30. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Sipoo on savuton kunta.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Tina Lindgren puh. 0401914515 tai tina.lindgren(at)sipoo.fi