Open vacancy Seinäjoen kaupunki

Suuhygienisti

Seinäjoen kaupunkiSeinäjoen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveyskeskus, Suun terveydenhuoltoVästilänkuja 10Seinäjoki
Työavain: 
164226
Hakuaika alkaa: 
12.1.2018
Hakuaika päättyy: 
31.1.2018 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Työympäristö: Toimen alkusijoituspaikkana on Seinäjoen hammashoitolat (pääasiassa Ylistaron hammashoitola).
Suuhygienisti osallistuu kaiken ikäisten potilaiden hoitamiseen.

Kelpoisuusehdot: Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen suuhygienistin laillistus. Arvostamme kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön ja valinnassa painotamme hakijan sopivuutta ko. tehtävään. Edellytämme myös tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja rokotussuojastaan.

Organisaation kuvaus

Me haluaisimme juuri sinut töihin osaavaan joukkoomme!
Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Hyvä perehdytys ja työkavereiden vahva tuki auttavat sinua menestymään ja kehittymään työssäsi.
Seinäjoki on Suomen kasvukeskusten kärkeä. Meitä on jo lähes 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 140 000. Kaupunkimme on nuori - asukkaiden keski-ikä on noin 40 vuotta. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea.
Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset ja houkuttelevat kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla (meidän Tavastia), uimahallissa, tekojääradalla, golfkentällä, raviurheilukeskuksessa tai Jouppilanvuoren rinteillä, laduilla ja lenkkeilymaastoissa. Uusi kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän. Menestyksemme pohjana on ainutlaatuisen vahva tahto. Pitkät yhdessä tekemisen perinteet auttavat sinuakin onnistumaan. Seinäjoella voit rohkeasti toteuttaa ideasi ja unelmasi.
Tahtoa ja tekoja.

Yhteystiedot

Apulaisosastonhoitaja Sirpa Koski-Säntti, p. 06 425 5406, sirpa.koski-santti@seinajoki.fi