Open vacancy Seinäjoen kaupunki

Terveydenhoitaja (diabeteshoitaja)

Seinäjoen kaupunkiSeinäjoen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveyskeskus, AvoterveydenhuoltoHuhtalantie 10Seinäjoki
Työavain: 
164229
Hakuaika alkaa: 
12.1.2018
Hakuaika päättyy: 
31.1.2018 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.3.2018
Työn kuvaus

Terveydenhoitajan tehtäviin kuuluu diabeteshoidon ohjaus, neuvonta ja kehittäminen. Toimen alkusijoituspaikka on Huhtalan terveyspalvelukeskus.

Pätevyysvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen terveydenhoitajan laillistus. Valinnassamme painotamme hakijan sopivuutta ko. tehtävään.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä työterveyshuollon antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Toimessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.
Seinäjoki on savuton työpaikka.

Hakemukseen tulee liittää keskeiset työ- ja opintotodistukset (opintotodistuksesta tulee näkyä arvosanat) PDF-tiedostona, yksittäisen liitteen koko on enintään 1 Mt).

Organisaation kuvaus

Me haluaisimme juuri sinut töihin osaavaan joukkoomme!
Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Hyvä perehdytys ja työkavereiden vahva tuki auttavat sinua menestymään ja kehittymään työssäsi.
Seinäjoki on Suomen kasvukeskusten kärkeä. Meitä on jo lähes 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 140 000. Kaupunkimme on nuori - asukkaiden keski-ikä on noin 40 vuotta. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea.
Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset ja houkuttelevat kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla (meidän Tavastia), uimahallissa, tekojääradalla, golfkentällä, raviurheilukeskuksessa tai Jouppilanvuoren rinteillä, laduilla ja lenkkeilymaastoissa. Uusi kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän. Menestyksemme pohjana on ainutlaatuisen vahva tahto. Pitkät yhdessä tekemisen perinteet auttavat sinuakin onnistumaan. Seinäjoella voit rohkeasti toteuttaa ideasi ja unelmasi.
Tahtoa ja tekoja.

Yhteystiedot

osastonhoitaja Pirjo Haavisto, p. 06 425 8218 tai 044 425 5206, pirjo.haavisto@seinajoki.fi
hoitotyön johtaja Marketta Mäenpää, p. 06 425 8073 tai 050 331 0866, marketta.maenpaa@seinajoki.fi