Open vacancy Seinäjoen kaupunki

Apulaisosastonhoitaja

Seinäjoen kaupunkiSeinäjoen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveyskeskus, Kaupunginsairaala, Akuuttiosasto Y2Koskenalantie 18Seinäjoki
Työavain: 
164230
Hakuaika alkaa: 
12.1.2018
Hakuaika päättyy: 
31.1.2018 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Akuuttiosasto Y2 on 40-paikkainen kaupunginsairaalan osasto akuuttia sairaalahoitoa tarvitseville potilaille. Potilaat tulevat lyhytaikaiselle hoitojaksolle lääkärin lähetteellä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää itseäsi hoitotyön ammattilaisena monipuolisessa työyhteisössä ja työtehtävissä. Apulaisosastonhoitaja toimii osastolla pääosin sairaanhoitajana, mutta sijaistaa osastonhoitajaa hänen poissa ollessaan.

Apulaisosastonhoitaja toimii osastonhoitajan työparina ja huolehtii osaston toimivuudessa yhdessä esimiesten kanssa. Apulaisosastonhoitajan työhön kuuluu sovittujen esimiestehtävien tekeminen, hoitotyön laadun arviointi ja hoitotyön kehittäminen. Hakijalta edellytetään kokemusta osaston luonteen mukaisesta hoitotyöstä ja apulaisosastonhoitajan työnkuvaa vastaavien tehtävien hoitamisesta.

Apulaisosastonhoitajan viran pätevyysvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus tai virkaan soveltuva ammattikorkeakoulututkinto ja vähintään 60 opintopisteen laajuinen hallinnon koulutus tai aikaisempi hyväksytty osastonhoitajan koulutus. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valinnassamme painotamme hakijan sopivuutta ko. tehtävään.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä oman työterveyshuollon antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Hakemukseen tulee liittää keskeiset työ- ja opintotodistukset (opintotodistuksesta tulee näkyä arvosanat) PDF-tiedostona, yksittäisen liitteen koko on enintään 1 Mt).

Organisaation kuvaus

Me haluaisimme juuri sinut töihin osaavaan joukkoomme!
Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Hyvä perehdytys ja työkavereiden vahva tuki auttavat sinua menestymään ja kehittymään työssäsi.
Seinäjoki on Suomen kasvukeskusten kärkeä. Meitä on jo lähes 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 140 000. Kaupunkimme on nuori - asukkaiden keski-ikä on noin 40 vuotta. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea.
Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset ja houkuttelevat kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla (meidän Tavastia), uimahallissa, tekojääradalla, golfkentällä, raviurheilukeskuksessa tai Jouppilanvuoren rinteillä, laduilla ja lenkkeilymaastoissa. Uusi kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän. Menestyksemme pohjana on ainutlaatuisen vahva tahto. Pitkät yhdessä tekemisen perinteet auttavat sinuakin onnistumaan. Seinäjoella voit rohkeasti toteuttaa ideasi ja unelmasi.
Tahtoa ja tekoja.

Yhteystiedot

osastonhoitaja Kristiina Kallio, 06 425 8353 tai 044 245 5012, kristiina.kallio@seinajoki.fi
hoitotyön johtaja Marita Kojola p. 06 425 8075, 044 425 5306, marita.kojola@seinajoki.fi