Open vacancy Carea

Palveluesimies

CareaCarea, Kastek Oy, Puhtaus- ja huoltopalvelutKouvola
Työavain: 
164859
Hakuaika alkaa: 
18.1.2018
Hakuaika päättyy: 
28.2.2018 23.59
Palkka: 
AVAINTA TESin mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Palveluesimies toimii sairaalahuoltajien lähiesimiehenä Pohjois-Kymen sairaalassa. Työtehtävät koostuvat asiakasyhteistyöstä, puhtauspalveluiden organisoinnista, sijaisjärjestelyistä, työvuorosuunnittelusta, rekrytoinneista, henkilöstöhallinnosta ja laadunseurannasta. Arvostamme Kastekilla henkilöstömme työhyvinvointia, jonka vuoksi yhtenä tärkeänä tehtävänä on työhyvinvointijohtaminen ja sen kehittäminen. Työtehtävissä tarvitaan määrätietoista otetta, hyviä sosiaalisia taitoja, organisointikykyä ja ongelmanratkaisutaitoja.

Odotamme palveluesimieheltä palveluhenkisyyttä, joustavuutta ja yhteistyökykyisyyttä sekä ajantasaisia tietoteknisiä taitoja ja kustannustehokasta ajattelua. Toivomme palveluesimiehiltämme aktiivisuutta työyhteisömme kehittämisessä ja eteenpäinviemisessä. Toivomme saavamme sinusta osaavan ja asiantuntevan lisän toimivaan ja kehittyvään tiimiimme.

Työtehtävät edellyttävät kokemusta puhtauspalvelualan työ- ja esimiestehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta esim. siivousteknikko tai restonomi AMK.

Muistathan, että 1.3.2018 astuu voimaan tartuntalain työntekijän rokotussuojaa koskeva asetus. Carealaiset vastuunkantajat työskentelevät rokotettuina.

Organisaation kuvaus

Carea tuottaa erikoissairaanhoidon, sosiaali- ja erityishuollon palveluja Kymenlaaksossa visiolla: paras asiakaskokemus vastuullisella yhteistyöllä. Konsernin liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa ja henkilöstöä on n. 2000.

Kastek Oy on Carean konserniin kuuluva yhtiö, joka tarjoaa 250 ammattilaisen voimin monipuolisia terveydenhuollon tukipalveluita rakennuttamisen, puhtauden ja huollon, kiinteistönhuollon, lääkintähuollon sekä tilahallinnan ja vuokra-asumisen saralla. Puhtaushuolto tuottaa tulosvastuullisena yksikkönä puhtaus-, ateria-, vuodehuolto-, vaatehuolto-, välinehuolto-, potilaskuljetus-, ympäristö- ja jätehuolto- sekä erilaisia asiakaspalvelutehtäviä.

Yhteystiedot

Tarja Pikarinen palvelupäällikkö p. 044 223 1815, sähköposti etunimi.sukunimi@carea.fi