Open vacancy Juvan kunta

Opettajien lyhytaikaiset sijaisuudet

Juvan kuntaJuvan kunta, SivistysPL 28Juva
Työavain: 
165160
Hakuaika alkaa: 
23.1.2018
Hakuaika päättyy: 
31.12.2020 00.00
Palkka: 
OVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Osa-aikatyö
Tuntityö
Työsuhteen kesto: 
Keikkatyö
Työ alkaa: 
Jatkuva haku, 31.12.2020
Työn kuvaus

Juvan kunta hakee sijaisia perusopetuksen ja lukion opettajien sijaisrekisteriin kesken lukuvuoden täytettäviä sijaisuuksia varten. Sijaisia tarvitaan mm. luokanopetukseen, erityisopetukseen sekä perusopetuksen ja lukion aineenopetukseen.

Osa pidemmistä sijaisuuksista laitetaan erikseen hakuun. Lisäksi syksyisin alkavat vakinaiset ja määräaikaiset opettajan tehtävät laitetaan erilliseen hakuun. Työnhakijan kannattaa siis seurata Juvan kunnan avoimia työpaikkoja Kuntarekryn sivuilta ympäri vuoden.

Opetustoimen henkilöstön kelpoisuus tehtävään määräytyy asetuksen 1998/986 mukaan. Kelpoisuus säädetään kelpoisuutena antaa opetusta. Opettajien kelpoisuus selvitetään tehtävien ja opetettavien aineiden mukaisesti.

Virkasijaisuuteen valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2§:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Alle vuoden kestävässä viransijaisuudessa noudatetaan koeaikaa, joka voi olla enintään 50% sijaisuuden kestosta.

Ilmoittaudu sijaisrekisteriimme täyttämällä hakemus sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset sekä mahdolliset vastaavuustodistukset ja rinnastamispäätökset.

Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Organisaation kuvaus

Juva on vireä ja viihtyisä kunta Etelä-Savossa 5-tien varressa, Järvi-Suomessa. Juvalta löydät puhdasta luontoa, laadukkaat julkiset palvelut ja kattavat kaupalliset palvelut. Monipuoliset harrastus- ja vapaa-ajanpalvelut ovat sinua lähellä. Arki on sujuvaa.

Juvan kunta on työnantajana henkilöstöä arvostava ja kehittymistä tukeva. Työskentelemme sekä yksilön että yhteisön hyvinvoinnin ja tuloksellisuuden parantamiseksi.

Juvan kunta on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Koulujen rehtorit, www.juva.fi