Open vacancy Kuntayhtymä Kaksineuvoinen

Lääkäri, YEK-vaihe tai erikoistusmispalvelu

Kuntayhtymä KaksineuvoinenKuntayhtymä KaksineuvoinenEvijärvi, Kauhava, Lappajärvi
Työavain: 
165434
Hakuaika alkaa: 
23.1.2018
Hakuaika päättyy: 
31.12.2018 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme joukkoomme nuoria lääkäreitä suorittamaan YEK-vaihetta tai erikoistumispalveluita.

Kuntayhtymässä on 13 terveyskeskuslääkärin virkaa ja ne ovat täytetyt. Kaikki lääkärimme sijoittuvat Kauhavan pääterveysasemalle jossa toimivat vastaanotot sekä päiväpäivystys. Neuvolatoimintaa ja kotisairaanhoitoa on kattavasti koko kuntayhtymän alueella. Meiltä löytyy myös erikoislääkärivetoinen akuuttiosasto sekä kuntoutusosasto.

Nyt haettavana oleva koulutusvaiheen virkapohja on aivan uusi. Työnkuva räätälöidään oman tilanteesei pohjalta. Ohjaaja- ja kouluttajalääkärimme huolehtivat siitä että henkilökohtaiset oppimistarpeesi toteutuvat.

Edellytämme laillistetun lääkärin pätevyyttä. Yksityiskohdista kuten työn aloitusajankohdasta ja työskentelystä osa- tai kokopäiväisesti voidaan neuvotella.
Virka-aikainen päivystys ja virka-aikojen ulkopuolinen kiirevastaanotto toteutuu Kauhavan pääterveysasemalla. Toiminta on kokonaisuudessaan ulkoistettu, mutta halutessasi sinulla on mahdollisuus tehtävään osallistua.

Tehtävään on jatkuva haku.

Organisaation kuvaus

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen on perusturvan kuntayhtymä, johon kuuluvat Kauhavan kaupunki sekä Evijärven ja Lappajärven kunnat. Kuntayhtymä järjestää kaikki sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelut yhteistoiminta-alueen noin 22.000 asukkaalle. Tarjoamme henkilöstöllemme haasteita ja vaikuttamismahdollisuuksia, hyvän työyhteisön ja innovatiivi-set kollegat sekä mahdollisuudet monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen.

Yhteystiedot

Johtava ylilääkäri Heidi Ojala puh. 040 484 6177 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@kaksineuvoinen.fi.