Open vacancy Sipoon kunta

Kunnanrakennusmestari

Sipoon kuntaTekniikka- ja ympäristöosasto, ToimitilatSipoo
Työavain: 
165612
Hakuaika alkaa: 
24.1.2018
Hakuaika päättyy: 
21.2.2018 16.00
Palkka: 
TS
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Sipoo on kasvava ja ketterä, kaksikielinen kunta, jossa panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan tekniikka- ja ympäristöosasto vastaa koko kunnan investointien hallinnasta, infran ja kunnan toimitilojen ylläpidosta, investointien suunnittelusta ja viranomaistyöstä. Osastoon kuuluva kunnan toimitilat-yksikkö vastaa kunnan kiinteistöinvestoinneista, ylläpidosta ja asiakaspalvelusta. Organisaatiomme on kokonaisuuslähtöinen ja kehittämishaluinen.

Sipoo kasvaa ja kehittyy voimakkaasti ja haemme nyt vakinaiseen toimeen laajaa näkemystä omaavaa kunnanrakennusmestaria.

Kunnanrakennusmestarina vastaat kunnan kiinteistöjen korjauksista ja kunnossapidosta sekä toimit korjausryhmän esimiehenä. Tehtäviisi kuuluu korjausrakennushankkeiden valmistelu-, teettämis- ja valvontatehtävien lisäksi oman alueesi kehittämiseen ja sen hankintoihin liittyvät tehtävät.

Tehtävän pätevyysvaatimuksina ovat rakennusmestarin tutkinto tai sitä ylempi tutkinto ja riittävä kokemus työmaavalvojan tai työmaamestarin tehtävistä. Lisäksi edellytämme toisen kotimaisen kielen hyvää ja toisen kotimaisen tyydyttävä taitoa. Laskemme eduksi kokemuksen hankintojen kilpailuttamisesta, hyvät atk-taidot ja erityisesti huoltokirjaohjelmistojen käyttökokemuksen sekä kehittämisorientoituneen työtavan.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan nopeasti kasvavan kunnan palveluksessa sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen.

Palkka määräytyy TS:n mukaisesti ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa ja valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta 21.2.2018 klo 16 mennessä. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa tilapalvelupäällikkö Juha Pohjonen p. 09 2353 6810 tai juha.pohjonen(at)sipoo.fi