Open vacancy Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Terveyskeskuslääkärin sijaisuus

Peruspalvelukuntayhtymä SelännePeruspalvelukuntayhtymä Selänne, Terveyden ja sairaanhoidon avopalvelut + eshReisjärvi
Työavain: 
165678
Hakuaika alkaa: 
25.1.2018
Hakuaika päättyy: 
28.2.2018 15.00
Palkka: 
KVTES,n, LS;n ja TVA;n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.3.2018
Työn kuvaus

Tervetuloa töihin Selänteelle!

Haemme terveyskeskuslääkäriä Reisjärven terveyskeskukseen ajalle 1.3.-31.12.2018.

PPKY Selänteessä työskentelee n 690 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana ihmisten arjessa silloin kun meitä tarvitaan. Selänteen terveyskeskuksissa on hyvät tutkimus- ja konsultointimahdollisuudet. Työtä ei tarvitse tehdä yksin ja aina on mahdollisuus konsultoida työyhteisön ammattilaisia. Virka-ajan ulkopuolinen päivystys on järjestetty yhteistyössä Kokkolan; Oulaisten ja Iisalmen sairaaloiden kanssa.

Selänteessä on hyvin toimivat terveyskeskukset, joissa hoitajien vastaanotot tukevat asiakastyötä, vastaanotto toimintaa kehitetään Hyvä Potku-hankkeen avulla.

Tule mukaan nuorekkaaseen innovatiiviseen porukkaamme osaltasi kehittämään toimintaamme. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaasi ja tukenasi on kokenut ja asiantunteva lääkärijoukko.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on lääketieteen lisensiaatin tutkinto.

Virassa on 6 kk koeaika. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakemukset sähköisellä hakulomakkeella kuntarekry.fi palvelun kautta. Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita 044-4456 639 tai 040-180 8963

Organisaation kuvaus

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven, Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kunnan yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali-ja terveydenhuolto ja erikoissairaanhoidon palvelut. Väestöpohja Selänteen alueella on noin 16 000 asukasta.
Kuntien vahvuuksiin kuuluu mukavan asumisen laatu, runsaat vapaa-ajan mahdollisuudet ja kuntien toimivat palvelut. Meillä vietetään vireää, mutta leppoisaa maalaiselämää Pohjois-Pohjanmaalla.

Yhteystiedot

Ylilääkäri Kirsi Kiukaanniemi kirsi.kiukaanniemi@selanne.net, Hoitotyönjohtaja Tarja Vaitiniemi 044-4456 920 ja Terveys- ja vanhuspalvelujohtaja Hannele Koski 044-510 2020.