Open vacancy Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Sairaanhoitaja

Peruspalvelukuntayhtymä SelännePeruspalvelukuntayhtymä Selänne, Hoito- ja vanhustyön palvelut, Pyhäjärven palvelukeskus KöpsinrinnePyhäjärvi
Työavain: 
165683
Hakuaika alkaa: 
25.1.2018
Hakuaika päättyy: 
23.2.2018 15.00
Palkka: 
kvtes ja tva
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.3.2018
Työn kuvaus

Peruspalvelukuntayhtymä Selänteessä on avoinna sairaanhoitajan työsuhde Terveys- ja vanhuspalveluiden palvelulinjalla. Aloituspaikkana tehostettu palveluasuminen Pyhäjärvellä Köpsinrinne. Sairaanhoitajat vastaavat tiiminsä/ vuoronsa sairaanhoidollisesta osaamisesta (mm. asiakkaan kokonaisvaltaisesta hoidontarpeenarvioinnista mm kotisairaalatoiminnassa.) Työvuorot koostuvat pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroista.
Sairaanhoitaja kehittää yksikkönsä toimintaa yhdessä koko henkilökunnan kanssa. Yhteistyö eri yksiköiden ja yhteistyötahojen kanssa on osa arkipäivää. Käytössä on Lifecare- potilastietojärjestelmä.

Tule mukaan nuorekkaaseen innovatiiviseen porukkaan kehittämään toimintaa. Osaaminen ja koulutusmyönteisyys ovat meille ykkösasia. Selänteessä on "tekemisenmeininki" ja oma palvelurakenneuudistus on käynnissä lähipalvelujen takaamiseksi alueen asukkaille.

Selänne sijaitsee sopivasti keskellä Suomea. Haapajärvi, Pyhäjärvi ja Reisjärvi ovat kaunista järviseutua. Alueella on runsaasti harrastusmahdollisuuksia moottoriurheilusta ja golfista kalastukseen, metsästykseen ja erävaellukseen saakka. Kesällä alueella on runsaasti kesätapahtumia mm. FullMoon Dance festivaalit, Karaokefestivaalit, Pidot Pitäjässä- tapahtuma jne.

Kelpoisuusehdot määräytyvät laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/1994 kelpoisuusehdot mukaisesti. 1.3.2018 alkaen edellytämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.
Hakijalta edellytetään aikaisempaa opistotason tutkintoa tai korkeakoulututkintoa, arvostamme monipuolista osaamista ja halukkuutta kehittää toimintaa.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Voit hakea tehtävään sähköisellä hakulomakkeella, johon pääset sivun alalaidassa olevan linkin kautta. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: puh. 044 445 6639 tai 040-1808963.

Organisaation kuvaus

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven, Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kunnan yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali-ja terveydenhuolto ja erikoissairaanhoidon palvelut. Väestöpohja Selänteen alueella on noin 16 000 asukasta.
Kuntien vahvuuksiin kuuluu mukavan asumisen laatu, runsaat vapaa-ajan mahdollisuudet ja kuntien toimivat palvelut. Meillä vietetään vireää, mutta leppoisaa maalaiselämää Pohjois-Pohjanmaalla.

Yhteystiedot

Vastaava sairaanhoitaja Raija Karhu 044-4457819, Hoito- ja vanhustyönjohtaja 044-4456336,