Open vacancy Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

terveyskeskuslääkäri

Peruspalvelukuntayhtymä SelännePeruspalvelukuntayhtymä Selänne, Terveyden ja sairaanhoidon avopalvelut + eshPyhäjärvi
Työavain: 
165707
Hakuaika alkaa: 
25.1.2018
Hakuaika päättyy: 
30.3.2018 15.00
Palkka: 
kvtes ja tva
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.4.2018
Työn kuvaus

Tervetuloa töihin Selänteelle!

Haemme Pyhäjärven terveyskeskukseen lääkäriä vakituiseen virkaan 1.4.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

PPKY Selänteessä työskentelee n 690 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana ihmisten arjessa silloin kun meitä tarvitaan. Pyhäjärvelle on valmistunut uusi ajanmukainen terveyskeskus elokuussa 2016.
Päiväaikainen akuuttivastaanotto on ulkoistettu. Työtä ei tarvitse tehdä yksin ja aina on mahdollisuus konsultoida työyhteisön ammattilaisia. Virka-ajan ulkopuolinen päivystys on järjestetty yhteistyössä PPSHP;n, Ylä- Savon Soten ja Soiten sairaaloiden kanssa.

Pyhäjärven kaupunki sijaistee Pohjois-Pohjanmaalla ja Keski-Suomen rajamailla nelostien varrella hyvien kulkuyhteyksien päässä Oulun ja Jyväskylän puolivälissä. Kaupungissa on runsaasti harrastusmahdollisuuksia aina patikoinnista-golfiin, myös metsästys ja kalastus voivat olla osa elämääsi. Pyhäjärven kaupunki avustaa asunnon hankinnassa. www.pyhajarvi.fi

Tule mukaan nuorekkaaseen innovatiiviseen porukkaamme osaltasi kehittämään toimintamme. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaasi ja tukenasi on kokenut ja asiantunteva lääkärijoukko.
Viran kelpoisuusvaatimuksena on lääketieteen lisensiaatin tutkinto

Virassa on 6 kk koeaika. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Organisaation kuvaus

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kunnan yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali- ja terveydenhuolto- ja erikoissairaanhoidon palvelut. Kuntayhtymä järjestää myös ympäristöterveydenhuollon, ympäristönsuojelun, maa-aineslain, rakennusvalvonnan ja korjausneuvonnan palvelut. Väestöpohja Seläteen alueella on n 16 000 asukasta.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä ja palkkauksesta ylilääkäri Kirsi Kiukaanniemi kirsi.kiukaanniemi@selanne.net ja terveys- ja vanhuspalvelujohtaja Hannele Koski 044 510 2020