Open vacancy Arkea Oy

Siivooja

Arkea OyArkea OySalo
Työavain: 
165738
Hakuaika alkaa: 
25.1.2018
Hakuaika päättyy: 
25.3.2018 23.00
Palkka: 
Tes
Työn luonne: 
Osa-aikatyö
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Oletko sinä etsimämme siivooja, jolla arki rokkaa ja rollaa?

Oletko aina tehnyt parhaasi ja haluat jatkaa sillä tiellä? Tule tekemään puhdasta jälkeä tehokkaasti, vastuullisesti ja aina asiakkaan ympäristöä kunnioittaen. Annamme tilojen lisäksi myös tekijöidemme loistaa.

Toimimme asiakkaan arjessa mm. oppilaitoksissa, toimisto- ja liikekiinteistöissä sekä terveydenhuollon, liikunnan ja kulttuurin kohteissa. Me haluamme taata, että siivouksen laatu on hyvä joka päivä. Tarjoamme vauhdikkaan työympäristön, loistavat työkaverit ja modernit työvälineet sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta.

Haemme sinua kesätyöhön Arkean siivouspalvelun Salon kohteisiimme.

Tehtävä sisältää ylläpito- ja perussiivousta kohteissamme. Työ on pääsääntöisesti vuorotyötä, keskimäärin 37,5 h / viikossa. Kevään ja syksyn aikana kohteissamme on mahdollista työskennellä myös keikkaluontoisesti.

Edellytämme hakijalta aikaisempaa työkokemusta alalta, asiakaspalveluhenkisyyttä, ripeää työotetta ja huolellisuutta. Laitoshuoltajan ammattitutkinto sekä kokemus
peruspesuista katsotaan eduksi. Mainitsethan hakemuksessasi oletko kiinnostunut aamu- vai iltapainotteisesta työstä.

Haluatko mukaan rokkaavaan ja rollaavan Arkea-porukkaamme?

Hae tehtävää sähköisesti, tervetuloa joukkoomme!

Organisaation kuvaus

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1 200 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.

Yhteystiedot

Sähköpostitse henkilöstösuunnittelija Maiju Sinisalo; maiju.sinisalo@arkea.fi