Open vacancy Arkea Oy

Siivooja

Arkea OyArkea OyTurku
Työavain: 
165742
Hakuaika alkaa: 
25.1.2018
Hakuaika päättyy: 
25.3.2018 23.00
Palkka: 
Tes
Työn luonne: 
Osa-aikatyö
Kesätyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Oletko sinä etsimämme siivooja, jolla arki rokkaa ja rollaa?

Oletko aina tehnyt parhaasi ja haluat jatkaa sillä tiellä? Tule tekemään puhdasta jälkeä tehokkaasti, vastuullisesti ja aina asiakkaan ympäristöä kunnioittaen. Annamme tilojen lisäksi myös tekijöidemme loistaa.

Toimimme asiakkaan arjessa mm. oppilaitoksissa, toimisto- ja liikekiinteistöissä sekä terveydenhuollon, liikunnan ja kulttuurin kohteissa. Me haluamme taata, että siivouksen laatu on hyvä joka päivä. Tarjoamme vauhdikkaan työympäristön, loistavat työkaverit ja modernit työvälineet sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta.

Haemme sinua kesätöihin Arkean siivouspalveluun sairaalakohteisiimme.

Haemme ammattitaitoista laitoshuoltajaa kesätyöhön sairaalakohteisiimme. Tehtävä sisältää ylläpito- ja perussiivousta terveydenhuollon kohteissa. Työaika on kohteesta riippuen kaksivuorotyötä, keskimäärin 37,5 h / viikossa. Kevään ja syksyn aikana kohteissamme on mahdollista työskennellä myös keikkaluontoisesti.

Toivomme hakijalta laitoshuoltajan ammattitutkinnon lisäksi asiakaspalveluhenkisyyttä, ripeää työotetta, huolellisuutta sekä valmiutta joustaviin työaikoihin. Aiempi kokemus sairaalasiivouksesta katsotaan eduksi.

Haluatko rokata ja rollata?

Hae tehtävää sähköisesti. Tervetuloa joukkoomme!

Organisaation kuvaus

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1 200 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.

Yhteystiedot

Sähköpostitse henkilöstösuunnittelija Maiju Sinisalo; maiju.sinisalo@arkea.fi