Open vacancy Sipoon kunta

Kuljettaja

Sipoon kuntaTekniikka- ja ympäristöosasto, Katu- ja viheralueet Sipoo
Työavain: 
165780
Hakuaika alkaa: 
1.2.2018
Hakuaika päättyy: 
28.2.2018 16.00
Palkka: 
TTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.4.2018
Työn kuvaus

Sipoo on kasvava ja kehittyvä kaksikielinen saaristokunta Helsingin läheisyydessä. Sipoon kunnan tekniikka- ja ympäristöosasto tarjoaa kuntalaisille viihtyisän, turvallisen ja toimivan elinympäristön rakennuttamalla ja ylläpitämällä kunnallistekniikkaa ja toimitiloja, ohjaamalla ja valvomalla kunnassa tapahtuvaa rakentamista sekä koordinoimalla ja toteuttamalla kunnan investoinnit. Katu-ja viheralueet -yksikkö huolehtii mm. liikenneväylien, torien, puistojen ja leikkipaikkojen rakentamisesta ja kunnossapidosta sekä metsien hoidosta.

Haemme nyt tuntipalkkaista kuljettajaa määräaikaiseen sijaisuuteen ajalle 2.4.2018 - 31.7.2019.

Työtehtäviisi kuuluvat pääosin kuorma-auton ja pyöräkuormaajan kuljettajan tehtävät ja myös muita katujen kunnossapitotehtäviä.

Työntekijältä edellytetään joko soveltuvaa ammattikoulutusta tai aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä sekä vähintään BC-ajokorttia. Kuljettajan ammattipätevyys ja molempien kotimaisten kielten hallitseminen lasketaan eduksi.

Palkkaus määräytyy TTES:n mukaisesti ja työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä.

Hakemukset pyydetään jättämään ohessa olevan linkin kautta 28.2.2018 klo 16.00 mennessä. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa vt. aluemestari Jim Hindsberg 050 5544 527