Open vacancy Carea

POKS hoitotyön kesäsijaisuudet

CareaCareaKouvola
Työavain: 
165867
Hakuaika alkaa: 
2.2.2018
Hakuaika päättyy: 
4.3.2018 23.59
Palkka: 
Carean palkkausohjeen mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Tule sijaiseksi Pohjois-Kymen sairaalaan. Haemme sijaisia kesäksi, mutta myös kevättalveksi on tarjolla eripituisia määräaikaisia tehtäviä useassa yksikössä.

Kelpoisuus tehtävään on sairaanhoitajan tai lähihoitajan tutkintoa. Huomioimme valinnoissa myös sairaanhoitaja-opiskelijat. Toivomme, että sinulla on kokemusta erikoissairaanhoidon hoitotyön tehtävistä työsuhteessa tai harjoitteluissa. Jos olet sairaanhoitajaopiskelija, voit toimia sairaanhoitajan sijaisena, kun olet suorittanut vähintään 140 opintopistettä (210 opintopisteen tutkinnosta). Alle 140 opintopistettä suorittaneet sairaanhoitajaopiskelijat toimivat hoitajan tehtävissä.

Emme ehkä ole Suomen isoin toimija, mutta tavoitteemme on olla kokoluokkamme paras ja monipuolisin. Psykiatrinen sairaalamme toimii Kouvolassa. Kouvolan uuden SOTE-keskuksen rakentaminen alkaa tänä vuonna ja Kotkaan nousee paraikaa kokonaan uusi keskussairaalarakennus. Tulevaisuudennäkymä on kirkas: toimintamme kasvaa hurjalla vauhdilla ja nyt tarvitsemme uusia tekijöitä yli 2000 rautaisen ammattilaisen joukkoomme. Oletko sinä yksi heistä, jotka tekevät meistä parhaan.

Muistathan, että 1.3.2018 astuu voimaan tartuntalain työntekijän rokotussuojaa koskeva asetus. Carealaiset vastuunkantajat työskentelevät rokotettuina.

Organisaation kuvaus

Carea tuottaa erikoissairaanhoidon, sosiaali- ja erityishuollon palveluja Kymenlaaksossa visiolla: paras asiakaskokemus vastuullisella yhteistyöllä. Konsernin liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa ja henkilöstöä on n. 2000.

Yhteystiedot

Palveluesimies Terhi Pellinen 040 488 4633
sähköposti etunimi.sukunimi@carea.fi