Open vacancy Sipoon kunta

Sairaanhoitaja-vastaanottohoitaja

Sipoon kuntaSipoon kuntaSipoo
Työavain: 
165957
Hakuaika alkaa: 
27.1.2018
Hakuaika päättyy: 
28.2.2018 16.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.3.2018, tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Sipoo on kasvava ja ketterä, kaksikielinen kunta, jossa panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Sipoon kunnassa on kaksi terveysasemaa, uusi ja moderni pääterveysasema Nikkilässä ja sivuterveysasema Söderkullassa, molemmat toimivien liikenneyhteyksien päässä. Sipoon sosiaali- ja terveyspalveluiden toiminta tähtää kuntalaisten hyvinvoinnin, terveyden ja toimintakyvyn edistämiseen ja sairauksien ennaltaehkäisyyn. Avosairaanhoidon vastaanotto tekee aktiivista yhteistyötä kuntaorganisaation sisällä kuntalaisten hyvinvoinnin edistämiseksi. Perusterveydenhuollon palvelut tuotetaan asiakaslähtöisesti, joustavasti ja vaikuttavasti.

Avosairaanhoidon vastaanotolla, Nikkilän sosiaali- ja terveysasemalla, on haettavana vastaanoton hoitajan sijaisuus ajalla 1.3-9.9.2018, tai aloitus sopimuksen mukaan.

Vastaanoton hoitajan työnkuva on monipuolinen ja hän työskentelee avosairaanhoidon vastaanotolla itsenäisesti. Vastaanoton hoitaja hoitaa, ohjaa ja neuvoo potilaita, tekee hoidon tarpeen arviointia puhelimessa ja vastaanotolla ja toimii usein lääkärin kanssa työparina. Hoitotyötä pääsee meillä tekemään hyvin toimivassa työyhteisössä ja tiiviissä yhteistyössä muiden sosiaali-ja terveyspalveluiden ammattilaisten kanssa. Vastaanotolla tarjotaan sekä kiireetöntä että päivystyksellistä hoitoa.

Sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotasoinen tutkinto. Myös opiskelijat huomioidaan, mikäli 140 opintopistettä (210 opintopisteen) tutkinnosta on suoritettu ja avosairaanhoidossa työskentelystä on riittävästi kokemusta.

Tehtävässä edellytetään toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä toisen kotimaisen kielen tyydyttävää suullista ja kirjallista taitoa. Arvostamme tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaitoja sekä positiivista, itsenäistä otetta työhön.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES:n) mukaan ja tehtävässä noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydetään jättämään 28.2.2018 klo 16 mennessä ohessa olevan linkin kautta. Jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian, aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa tarvittaessa vs osastonhoitaja Minna Seppälä, puh. 040-1914200 tai minna.seppala(at)sipoo.fi