Open vacancy Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Kaupungineläinlääkärin (praktikon) virka

Peruspalvelukuntayhtymä KallioPeruspalvelukuntayhtymä KallioAlavieska, Nivala, Sievi, Ylivieska
Työavain: 
166050
Hakuaika alkaa: 
26.1.2018
Hakuaika päättyy: 
23.2.2018 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 1.7.2018 lähtien

KAUPUNGINELÄINLÄÄKÄRIÄ (PRAKTIKKO)

Kaupungineläinlääkärin tehtävään kuuluu sekä tuotanto- että lemmikkieläinpraktiikkaa. Viran sijoituspaikka on Nivalassa, mutta eläinlääkärien toiminta-aluetta on koko kuntayhtymän alue. Virkaan kuuluu päivystysvelvollisuus Nivala-Sievi -päivystysalueella.

Kuntayhtymän alueella on kaksi eläinlääkärien yhteisvastaanottoa: Nivalan vastaanotto, jonka tilat on tarkoitettu pääosin tuotantoeläinlääkäripalveluja varten, ja Ylivieskan klinikkatyyppinen vastaanotto, joka vastaa pääasiassa Alavieskan, Sievin ja Ylivieskan tuotantoeläinten hoidosta päiväaikaan sekä koko kuntayhtymän pieneläinten hoidosta. Nivalassa työskentelee kolme ja Ylivieskassa neljä praktikkoa.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun eläinlääkärin pätevyys. Virkaan valittavalta edellytetään suomenkielen hyvää suullista ja kirjallista hallintaa. Viran hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. Palkkaus ja muut virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja lääkärisopimuksen mukaisesti. Noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Toivomme, että virkaan valittava voisi aloittaa viransijaisena 9.4.2018 viran nykyisen haltijan jäädessä vuosilomalle.
Hakemukset liitteineen osoitetaan ympäristöterveydenhuollon johtaja Meeri Rinta-Joupille. Osoite Kirkkotie 4, 84100 Ylivieska. Hakemusten tulee olla perillä pe 23.2.2018 klo 15. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Lisätietoja antaa ympäristöterveydenhuollon johtaja Meeri Rinta-Jouppi p. 044 419 5026, meeri.rinta-jouppi@kalliopp.fi

Organisaation kuvaus

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 700 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa ympäristöterveydenhuollon johtaja Meeri Rinta-Jouppi p. 044 419 5026, meeri.rinta-jouppi@kalliopp.fi