Open vacancy Carea

Arkistopäällikkö

CareaCareaKotkantie 41Kotka
Työavain: 
166061
Hakuaika alkaa: 
8.2.2018
Hakuaika päättyy: 
23.2.2018 23.59
Palkka: 
Carean palkkausohjeen mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme arkistopäällikköä

Arkistopäällikön tehtävänä on johtaa Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen -Carean lakisääteistä arkistointia ja toimia aktiivisesti vuoden alussa 2019 syntyvän Kymenlaakson SOTE kuntayhtymän arkistoinnin valmistelussa. . Arkistopäällikkö on kuntayhtymän asiakirjahallinnon ja asianhallinnan menetelmien kehittäjä ja yhtenäistäjä.

Kelpoisuus tehtävään on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja asiakirjahallinnon ja arkistotoimen perustutkinto (arkistolaitos) tai vanha arkistotutkinto sekä kokemusta asiakirjahallinnosta. Tehtävän hoidossa katsotaan eduksi sosiaali- ja terveydenhuollon arkistojen ja asiakirjahallinnon tuntemus. Arvostamme kokemusta esimiestyöstä.

Muistathan, että 1.3.2018 astuu voimaan tartuntalain työntekijän rokotussuojaa koskeva asetus. Carealaiset vastuunkantajat työskentelevät rokotettuna.

Organisaation kuvaus

Carea tuottaa erikoissairaanhoidon sekä sosiaali- ja erityishuollon palveluja Kymenlaaksossa visiolla: paras asiakaskokemus vastuullisella yhteistyöllä. Konsernin liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa ja henkilöstöä on n. 2000.

Haluamme olla kokoluokkamme paras ja monipuolisin.
Oletko sinä yksi heistä, joka tekevät meistä parhaan?

Yhteystiedot

Talousjohtaja Helena Kinnunen p. 020 633 2001