Open vacancy Sipoon kunta

Osastosihteeri

Sipoon kuntaSivistysosasto, HallintopalvelutSipoo
Työavain: 
166211
Hakuaika alkaa: 
29.1.2018
Hakuaika päättyy: 
19.2.2018 16.00
Palkka: 
KVTES:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.4.2018, tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Sipoon kunnan sivistysosasto tarjoaa monipuolisia ja korkeatasoisia, eri kohderyhmien helposti saavutettavissa olevia kaksikielisiä varhaiskasvatus-, koulutus-, kulttuuri- ja vapaa-ajanpalveluita yhteistyössä kunnan eri toimialojen kanssa. Toiminta-ajatuksenamme on pyrkiä luomaan lapsille, nuorille ja aikuisille edellytykset hyvään elämään.

Haemme nyt sivistysosaston hallintopalveluihin vakinaiseen virkaan kehittämisorientoitunutta osastosihteeriä 2.4.2018 alkaen.

Osastosihteerinä tehtäviisi kuuluvat sivistysosaston monipuoliset hallinto-, toimisto- ja asiakaspalvelutehtävät. Työsi tärkein osa-alue on vastata koulukuljetusten hallinnoinnista ja siihen liittyvästä asiakaspalvelusta. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat osto- jo myyntireskontran hoitaminen, oppilas- ja opiskelijahallinnon valmistelutehtävät sekä työryhmä- ja kokoussihteerinä toimiminen.

Kehittyvän kunnan palveluverkon muuttuessa haluamme uudistaa koulutuspalveluitamme nykyisiä tarpeita vastaavaksi ja odotamme sinulta kehittämisorientoitunutta työotetta. Arvostamme myös itsenäistä ja aikaansaavaa työskentelytapaa. Toimit yhteistyössä eri osastojen viranhaltijoiden, liikennöitsijöiden, koulujen rehtoreiden ja huoltajien kanssa, joten odotamme sinulta hyviä yhteistyötaitoja. Laskemme eduksi kokemuksen kuljetusten koordinoinnista, taloushallinnosta ja oppilashuoltojärjestelmistä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kasvavan kunnan palveluksessa, monipuolisen työn jossa pääset mukaan kehittämään kunnan palveluita ja osastomme toimintaa sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen.
Palkkaus määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti ja viran koeaika on kuusi kuukautta. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveyentilastaan ennen valinnan vahvistamista.

Hakemukset pyydämme jättämään 19.2.2018 klo 16.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta. Katso lisätietoja meistä työnantajana sekä kunnan palveluksessa työskentelevien uratarinoita osoitteessa www.sipoo.fi Kunta työnantajana.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa sivistysjohtaja Kurt Torsell kurt.torsell(at)sipoo.fi tai puh. 09-23537000.